2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی متعدد قهوه ای روی پوست

215 بازدید | 11 پست

پسرم از بدو تولد لکه های قهوه ای رو پوستش داشت بردم دکتر گفت خیلی کوچیکن و جای نگرانی نيست،  ولی تو اینترنت چیزهایی نوشته نگرانم کرده،  الان سه ماه و نميشه کی بچه ش اينجوري بوده

عکس بذار ببینم مثه مال بچه من هس؟مال بچه من پاک شد

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه من چندتا هست نگرانم کرده

بچه من پشت کمر و روی دستاش پر از لکه های قهوه ای کوچیک بود.از هر دکتری پرسیدم جواب درستی نداد.کم کم به مرور کم رنگ شد تا جاییکه الان دیگه نیستن

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
بچه من پشت کمر و روی دستاش پر از لکه های قهوه ای کوچیک بود.از هر دکتری پرسیدم جواب درستی نداد.کم کم ...

مرسي عریزم واسه منم همینجوریه، خدا کنه واسه منم از بین بره دکتر گفت احتمالا از بین بره، واسه بچتون چند سالگی رفت ببخشید سوال میپرسم نگزانم  

مرسي عریزم واسه منم همینجوریه، خدا کنه واسه منم از بین بره دکتر گفت احتمالا از بین بره، واسه بچتون چ ...

همون ماه های اول به مرور از بین رفت