2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک های جنجالی درآمد

137 بازدید | 9 پست

چون همشون قفل شده بود اینجا 

من یکی از اونهایی بودم که در آمدم نسبتا خوب بود 

ولی بزرگوار با درآمد ۶۰-۷۰یا حتی ۱۰۰نمیشه شاهانه بعضی ها گفتن زندگی کرد چرا چون زندگی فقط هزینه جاری (خوراک و پوشاک و آرایشگاه کافه و....)

دو چیزی خیلی گرون قیمت وجود داره به اسم خونه و ماشین که تهیه این دوتا کوفت خیلی سخته بهش هزینه سرمایه ای میگن و خانواده حتی برای همون زندگی معمولی هم مجبورند تامین کنند 

الان یه خونه ۶۰متری تو یه محله کاملا متوسط روبه پایین تهران اقلا چهار میلیارد پولش حالا حتی اگه خانواده ای ۱۰۰میلیون هم حقوقشون باشه حساب کنید زیر بار چه قسط و قرضی باید برند تا این دوتا کوفت تامین کنند تازه خونه ۶۰متری تک خواب برای خانواده چهار نفره مناسب نیست پس دو الی سه میلیارد باید بگذارند روش که مثلا یه ۸۰متری دوخوابه بگیرند و بازدوباره ادامه ماجرا قسط و قرض وام و بد بختی شرایط ماشینم خودتون حساب کنید

نمیشه گفت  خونه و ماشین زیاده خواهی و پس انداز بیجاست اینها نیاز خانواده است  

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
کسایی که تعجب میکنن ایران زندگی نمیکنن؟

واقعا با ۵۰-۶۰میلیون نمیشه شاهانه زندگی کرد چون خونه خیلی گرون

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا با ۵۰-۶۰میلیون نمیشه شاهانه زندگی کرد چون خونه خیلی گرون

خونه به کنار هزینه ی درس و دانشگاه بچه ها 

هزینه ی رفت و امد و خورد خوراک وخیلی خرجای دیگه 

ناامید نشو  چون آینده زیباست ☀️

من گفتم با ۵۰ فقط میشه ی زندگی معمولی تو تهران داشت بهم گفتن پز میدی😑😑

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

شما با۱۰۰تومن زودتر به اون دوتا کوفت میرسین

یکی با۱۲ تومن حالا حالاها نمیتونه اون دوتا کوفتو بخره

پس حقوق شما درامد شما درنظرش رویایی و زیاد و شاهانس

بهتره وقتی متوسط حقوق تو کشور۲۰ تومنه.حقوق کارمندی و کارگری شمایی که ۱۰۰ دریافتی داری بگی الهی شکر خوبه

نه اینکه بیشتر از اون ۱۲ تومنیه آه و ناله کنی..

هرچی بگی شکر برکت پولتم میره بالا

هرچی آه و ناله کنی پولت برکتم نداره

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

یبار یکی تاپیک زده بود پدرم ماهی فک کنم ۱۵ حقوق میگیره ما عالی زندگی می‌کنیم 

هر ماه لباس می‌خرم همیشه غذای گوشتی میخوریم

چرا میگید نمیشه با این حقوق ها زندگی کرد

فک کنم ایرانش با ایرانی که ما زندگی می‌کنیم فرق می‌کرد😐

شما با۱۰۰تومن زودتر به اون دوتا کوفت میرسینیکی با۱۲ تومن حالا حالاها نمیتونه اون دوتا کوفتو بخرهپس ح ...

آه و ناله نکردم ولی گفتم بریز و بپاش سفر خارج و فلان شدنی نیست

یبار یکی تاپیک زده بود پدرم ماهی فک کنم ۱۵ حقوق میگیره ما عالی زندگی می‌کنیم هر ماه لباس می‌خرم همیش ...

عزیزم سطح توقعات متفاوت 

بعدم زندگی تو تهران و شهرستان متفاوت مثلا میبینی یه نفر زمین و باغ داره تو شهرستان کلی از مواد غذایشون از اونجا تامین دیگه اون ۱۵تومن خرج هزینه جاری شون میشه خونه و ماشینم دارند پس راحت زندگی میکنند

با برنامه کارنت هم میشه کسب درآمد کرد با ورود به این برنامه اول ۱۰۵ هزار تومن به کیف پولتون واریز میشه البته اگر کد معرف رو وارد کنید: fb8404242

بعدبا فعالیت توی این برنامه مثل تایپیست یا مترجمی میتونید ماهانه حقوق داشته باشید.