2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مشاور تغذیه کمک بگیر . چون ممکنه خدای نکرده به خودت آسیب بزنی

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

عزیزم من با روش درست و اصولی پیش رفتم بازهم درگیر عوارض رژیم و لاغری شدم ریزش مو و ترک پوستی و مشکلات گوارشی 

۵ کیلو توی یه هفته خیلی زیاده همین ۵ کیلو رو توی یک ماه کم کنین 

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲
هیچی نخوری، آره.البته آب بدنت که کم شدده

بنده یه مدتی حال روحی به شدت بدی داشتم ونمیتونستم لب به غذا بزنم

نزدیک ۴ روز لب به هیچی جز آب نزدم ولی یه کیلو هم کم نکردم

باید ورزش کنه بدون ورزش نمیشه

تو همین سایت خوندم گفته بودن با رژیم فقط آب تونسته بودن

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من تو شرایطی بودم که ناچار اشتها نداشتم ولقعا به معنای واقعی هیچی نمیخوردم یه پیمانه برنج درست کردم دو هفته طول کشید خوردم، بازم این مقدار لاغر نشدم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

شدنش میشه ولی صورتت خییییلی خیلی بد میشه یعنی یه جورایی ارزش نداره چون قیافه زشت میشه

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚