2777
2789
عنوان

خانومایی که شاغلن بیان

130 بازدید | 10 پست

میگم برای  شماها پیش اومده که   وقتی تازه استخدام شده بودین به دلیل تازه وارد بودن اشتباهی انجام بدین توکارتون؟ 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اصن اصلش همینه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

چقدر طول کشید مسلط شدین 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اصن اصلش همینه

وقتی به روتون اوردن استرس نگرفتین؟ ناامید نشدین؟

وقتی به روتون اوردن استرس نگرفتین؟ ناامید نشدین؟

باید به روت بیارن که بفهمی دیگه

نه چرا بشم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آره چرا که نه

من الان داشتم فکر میکردم یهو احساس کردم یه جای کارو اشتباه کردم ولی خب اون کارو تحویل یه ارگان دیگه دادم از اون موقع دلم اشوبه که زنگ خواهند زد به معاون و گله میکنن🥲🥲🥲🥲🥲 دلم انگار رخت میشورن 

من الان داشتم فکر میکردم یهو احساس کردم یه جای کارو اشتباه کردم ولی خب اون کارو تحویل یه ارگان دیگه ...

خوب زنگ بزنن تازه کاری دیگه .مهمه اینه که اعتماد بنفست بالا باشه اگه حرفی زدن باید بگی شکل می‌دونستی من تازه کارم بهتر بود کارمو بازبینی میکردیم.نگران نباش منم از این استرسا داشتم اما رفع شدن

خوب زنگ بزنن تازه کاری دیگه .مهمه اینه که اعتماد بنفست بالا باشه اگه حرفی زدن باید بگی شکل می‌دونستی ...

ممنون گلم از دلگرمیت