2777
2789

دیشب خوابتودیدم بعدبدیش اینکه همه میدونستن شوهرت زن دوم گرفته منم قسم خوردم گفتم به جون بابام نمیدونستم فکرکنم یع پسرم داشت توهم انقدرضعیف شده بودی که نگویع سرچرخوندم دیگه ندیدمت گفتن رفتی پیدات نکردم

این متنیه ک واسم فرستاده 

تعبیرش چی میشه😧

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب زن برعکسه هیچ اتفاقی نمی افته زندگیتون خیر و برکتش بیشتر میشه

خواب زن برعکسه چیه !!! ( خواب ظن برعکسه ؛ خواب ظن چپه : یعنی خوابی که قبلش فکر و ظن و گمان داشتیم اگه خوابی ببینیم تعبیر نداره ) 

اینارم از کتاب تعبیر خواب ( یه معبر مشهدی بود دهه ۴۰ فوت شده زمان شاه ) که روی جلدش یه مردی کنار رودخونه خوابیده و یه کبوتر واسش نامه آورده :

تعبیر خواب در فلان روز قمری 

تعبیر خواب در فلان روز از هفته

تعبیر خواب در کدام روزهای ماه قمری تعبیرش نیک هست 

پیدا کردن تعبیر خواب از رکی قرآن و تفسیر اون آیه 

اینارم از کتاب تعبیر خواب ( یه معبر مشهدی بود دهه ۴۰ فوت شده زمان شاه ) که روی جلدش یه مردی کنار رود ...

ممنون عزیزم از وقتی ک گذاشتی و این مطالب رو فرستادی ❤️🌺

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
میخواد ی دستی بزنه بهت ساده نباش انقدر

اخه چرا ی دستی

ی خواب دیده

ربطش چیه آخه....بعد دوستم ازم خیییییلی دوره

تعبیر خواب خانم برعکسه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱