2777
2789

یکی از نزدیکام پولم و خورد

رفت به دوست پسرم گفت من با خواستگارم رفتم تو آشنایی بیشتر

و صد تا حرف دیگه و بهش گفت من تو رو دوست دارم و فلانی دوست نداره وگرنه با خاستگارش دوست نمیشد رفت باهاش خوابید

با اینکه ما خیلی همدیگرو دوست داشتیم فقط شرایط ازدواج نداشتیم

و وقیحانه بمن گفت من دوسش دارم خوب کردم برو بسوز

و تا خر خره تو لجنه به همه بدی میکنه اما همش شانس و پیشرفت داره

من هرچی عوضی و کثیف میبینم شانس بیشتری دارن بهتر هم ازدولج میکنن

برای سلامتی مادرم که دلخوشیمه یک صلوات بفرست🥹بهترینها برای شما💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خدا رو قبول نداره ..خودشو قبول داره ...امسال من تو کاری نمیکنم نکنه خدا بدش بیاد .و خدای ک وجود نداره ....ظلم کن موفق بشی گلم ...

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

عزیزم، بعضی وقتا زندگی خیلی پیچیده میشه. یه سری افراد ممکنه با رفتارهای اشتباه یا فریبکارانه به نظر برسه که همیشه شانس میارن و همه چی براشون خوب پیش میره. ولی واقعیت اینه که شانس همیشه با آدم‌های درستکار نمی‌مونه، به نظر من هیچ چیز غیر از صداقت و درستی ارزش واقعی نداره. شاید در کوتاه‌مدت یه سری افراد به ظاهر موفق باشن، ولی در بلندمدت این رفتارها جواب نمی‌ده و ممکنه زندگی‌شون به هم بریزه. در مورد خودت، بهترین کار اینه که به اصول خودت وفادار بمونی و از درست بودن مسیرت مطمئن باشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

جوجه رو اخر پاییز میشمارن .

اکر به همین رفتار ادامه بدن و دل بشکونن مطمنا نتیجه کارشون رو میبینن شک نکن .

همه جیز که فقط این دنیا یا همین چندسال زندگی نیست. زمان پیری یا اون دنیا هم نتیجه اعمالمون رو میبینیم  

چون خدا رو قبول نداره ..خودشو قبول داره ...امسال من تو کاری نمیکنم نکنه خدا بدش بیاد .و خدای ک وجود ...

دلم گرفته واقعا

زخمم خوب نمیشه انگار

همینطوره،جاریم خیلی دل سیاهه و بدجنسی بچهاش ک بزرگن رو علیه بچهام شوریده دوتا طفل بدبختم رو با پلیدیاشون تو خونه زندانی کردن نمیزارن هیجا بریم،نمیزارن هیچ بچه ای نزدیک بچهام بشه با اینکه بچهام ۴ و ۵ ساله اند،ولی  اونا دوقلوهای ۱۰ ساله اند و یکی هم دختراش راهنمایی ،بچهای خواهر شوهرم برادر شوهرو تمام بچهای فامیل شوهر و بچهای همسایه رو گرفتن ب پیش خودشون اونا رو همه کردن دشمن طفلام،ولی خدا جوابشونو نداد این خدا کجایی حق ظالمو بده

عزیزم، بعضی وقتا زندگی خیلی پیچیده میشه. یه سری افراد ممکنه با رفتارهای اشتباه یا فریبکارانه به نظر ...

یکسال شده پس کی تاوان میدن

این شخص خیلی بمن ضربه زده متاسفانه خواهرم هست

جوجه رو اخر پاییز میشمارن .اکر به همین رفتار ادامه بدن و دل بشکونن مطمنا نتیجه کارشون رو میبینن شک ن ...

دل زخمیم که بهتر نمیشه رو چجوری آزوم کنم تا پیری که این تاوان بده

این شخص خواهرم بود😔

همینطوره،جاریم خیلی دل سیاهه و بدجنسی بچهاش ک بزرگن رو علیه بچهام شوریده دوتا طفل بدبختم رو با پلیدی ...

میدونی دل بشکنه آدم چقدر بمونه تا تقاص و ببینه

دسر تقاص دادن چه فایده داره

این شخص خائن خواهرم بود