2777
2789
عنوان

به جاری که همه چی داره حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 50 پست

عزیزم تو اونو میبینی فقط

ما کلی آدم موفق داریم تو همین ایران خودمون مخصوصا خانما الان خیلی موفق شدن میگن دست بالای دست بسیار است 

خودتو با جاریت مقایسه نکن اذیت میشی  سعی کن بهترین ورژن و زندگی خودت و داشته باشی خب اون پرستاره تو شغل دیگه داشته باش یه زمانی میبینی ناخواسته حسادت و به روت میاری اون وقت زشت میشه زوم نکن تو زندگیش خودت تو زندگی خودت پیشرفت کن انشالا موفق بشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عقدهازدواج نکرده عروسی نگرفته

کسی که عقدکنه میگن ازدواج کرده اسی درواقع داره به زن داداش دوس پسرش حسودی میکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

چطور ازدواج نکرده جاری داری؟

منظچرش عروسی نکردمه وگرنه عقده

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

تو که اصلا ازدواج نکردی؟؟مشکل داری تاپیک سرکاری میزنی؟؟؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

عزیزم تو اونو میبینی فقطما کلی آدم موفق داریم تو همین ایران خودمون مخصوصا خانما الان خیلی موفق شدن م ...

مشکل منم همینه اگه به روم بیارم چی؟ نتونستم با خودم کنار بیام که اون داره من ندارم 

هر کسی زندگی خودش رو داره.

منم جاریم الان هم خونه دارن هم ماشین هم زندگی خوب،سالی چند بار هم مسافرت میرن.

نوش جونش.

اما ما هنوز از خودمون خونه نداریم و..

هر کسی تو دنیا رزق خودش رو داره و سختی خودش رو داره.

جاری من خیلی شکر گزار و مثبت اندیشه.هیچ وقت از کسی یا چیزی بد نمیگه.به نظر من حقش همینه.

واقعا نوش جونش زندگی خوب

ما هم باید شکر گزار باشیم و حواس خودمون رو به اعمال و سبک زندگی خودمون معطوف کنیم.

اگه دوست داری کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: کلینیک درمان حسادت رو گوش کن.

کمکت میکنه عزیزم😊

راه نجات منحصر به امام زمان علیه السلام است. 

مشکل منم همینه اگه به روم بیارم چی؟ نتونستم با خودم کنار بیام که اون داره من ندارم

ما چن تا جاریم هستیم یکی از جاری ها خیلی جالبه منتظر ببینه مثلا بقیه عروسا چیکار میکنن اینم انجام بده قشنگ رقابت و تقلید شده مضحکه همه و همه ام میدونن حسوده و چشم دیدن نداره هیچکس از خوشبختیش و اهدافش براش نمیگه من خودم همه چی رو قایم میکنم ازش مثلا ببینه یه چیزی خریدی یا موفقی یه دعوا راه میندازه یا عصبی میشه همونجا سنشم کم نیست ۴۰ سالشه