2777
2789
بفرمایین

25ام نوبت پریودیم بوده چون همسرم بعدازمدت هامیومدخونه بیست چهارم دوتاسیپروترون بیست وپنجم هم دوتاخوردم که پریودنشم ورابطه داشتیم هرروز تا 31ام پریودشدم خونریزیم لکه بینی بود این 6روز لکه بینی وخیلی کم بود ازدوسه‌روز بعدشم که همش احساس میکنم یه چیزی توگلومه معدم دردمیکنه ویبوست دارم وکمردرد خفیف ولی ازدیشب کمردرد امونم بریده نمیتونم بخابم چندقیقه ای که خابیدم هم کُپ خابیدم نمیدونم از چیه چندذرصد ممکنه باردارباشم میترسم مسکن هم بخورم ازیه طرفم اون چن روز قبل از لکه بینی شبا قرص اهن میخوردم صبح هاهم که بخاطرکم کاری تیروعیدم لووکسین میخورم نمیدونم تاثیرقرصاهس یانه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

25ام نوبت پریودیم بوده چون همسرم بعدازمدت هامیومدخونه بیست چهارم دوتاسیپروترون بیست وپنجم هم دوتاخور ...

خب وقتی قرصی میخورین که پروژسترون داره بلافاصلع بعد از قطعش لکه بینی و حالات شبیه پریودی رخ میده اصولا این قرصا چرخه ی پریودی رو بهم میزنن باید صبور باشی تا مجدد منظم بشه چون قرص خوردی قاقابل پیش بینی نیست

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ... 

خب وقتی قرصی میخورین که پروژسترون داره بلافاصلع بعد از قطعش لکه بینی و حالات شبیه پریودی رخ میده اصو ...

سلام عزیز شما ماما هستید میشه بگید بیمارستان فردی مجرد برای سونو رحم بره بارداریش تو برگه گزارش ذکر میشه؟

سلام عزیز شما ماما هستید میشه بگید بیمارستان فردی مجرد برای سونو رحم بره بارداریش تو برگه گزارش ذکر ...

سلام  متخصص رادیولوژیست هرچیزی که مشاهده کنه رو مینویسه ربطی به مجرد یا متاهل بودن نداره

ما دوتا دوستیم که باهم یه اکانت داریم مهرسا و پریناز هستیم  از دوران دبیرستان باهم دوستیم ...