mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1764 عنوان روز همه ی معلما مبارک❤️❤️ 91 بازدید | 8 پست روزتون مبارک❤️ ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋 1404/02/12 | 09:30 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1764 الان توهین ها و سطح پایین شمردن معلما شروع میشه . چرا؟ ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
بودیکیوار عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3822 چرا؟ تو این سایت اینطوریه با دزد و اختلاسگر و بیکار و معتاد و کلاه.بردار مشکلی ندارن ولی اسم معلم میاد قاطی می کنن
mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1764 تو این سایت اینطوریه با دزد و اختلاسگر و بیکار و معتاد و کلاه.بردار مشکلی ندارن ولی اسم معلم میاد قا ... چه بد واقعا🫤 ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31866 جا داره روز معلم رو ب اون دسته خانومایی ک شیطونم درس میدن تبریک بگم😁😅 خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
mbjkk مدیر استارتر عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 1764 جا داره روز معلم رو ب اون دسته خانومایی ک شیطونم درس میدن تبریک بگم😁😅 🤣🤣🤣 ۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥💋💋💋
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31866 الان توهین ها و سطح پایین شمردن معلما شروع میشه . اتفاقا معلمی شغل بسیار شریفی هستمن ک برای معلمای دخترم خیلییی احترام قائلمو بنظرم واقعا کار سختی دارن خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
بودیکیوار عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 3822 جا داره روز معلم رو ب اون دسته خانومایی ک شیطونم درس میدن تبریک بگم😁😅 😂😂😂