2777
2789

ما عید نرفتیم خونه خواهر شوهرم یعنی نشد بریم عیدشو ندادم 

حالا امروز قراره بریم جایی تفریح همگی با خانواده شوهرم (شوهر خواهرشوهرم نیست)به نظرتون عیدیشو بدم یا کلا بیخیال بشم؟

ن دیگه عید گذشت

خودشم ک نیست اصلا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بده

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

نه دیگه از عید خیلی گذشته

اگر اون عیدی داد شما هم بده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
مگه اون نباید بیاد خونتون عیدی بدید؟. من والا هرکی دیرم بیاد عیدی رو میدم . ولی اینکه بیرون بدم نه

بنده خدا پاهاش مشکل داره ما هم آسانسور نداریم نمیتونه از پله بیاد هیچ سالی نمیاد خونمون

بده 

ب قول مادربزرگم هر روزی ک تنت سالمه عیده 

محبت رو بیشتر میکنه قشنکیه دنیاس

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بنده خدا پاهاش مشکل داره ما هم آسانسور نداریم نمیتونه از پله بیاد هیچ سالی نمیاد خونمون

خب پس بهش بده بنده خدا نمیتونه بیاد خونتون دیگه تقصیری نداره ک

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
ما چند تا خانواده بودن گهگاهی ما رو دعوت میکردن بیشتر یا مرغ بود یا قیمه یا قورمه و هر کدوم دو سه ب ...

اشتباه شده خاهر اون تاپیک بغلیه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠