2777
2789
عنوان

عادیه یه بچه شش ساله پیش دبستانی

138 بازدید | 7 پست

هیچ وسیله ایش رو نیاره بده با یه بچه دیگه بازی کنن؟ از ۲ سالگیش این مدلی بود، بچه داره مهد کودکم میره ولی مثلا مهمون میاد حتی یه توپشم نمیزاره بچه مهمون بازی کنه پسره 

همه بچه ها اینجوری هستن؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بله نمی‌دونم چرا پسرم خونه هرکسی یا خانه بازی می‌ره بازی میکنه امان کسی بیاد خونم نمیزاره نزدیک شوند بشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوست نداره وسایلشو بابقیه شریک بشه و بنظرم نباید اجبار باشه... کلا میگن توی هیچ چیز بچها رو مجبور نکنید که اسباب بازیتو بده دوستت... سلام کن به فلانی و.... بزارید خودش تصمیم بگیره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

هیچ اشکالی نداره 

دختر منم خیلی مواظب وسایلش هست 

این بجه ها هر کدوم یک انسان هستن با ویژگی های خاص خودشون نه اون ویژگی که ما دوست داریم 

دخترم دوست داره از وسایلش خوب استفاده کنه خوب نگهداری کنه مثلا بهش میگم چرا فلان وسیله ات رو نمیاری میگه خرابش میکنن 

منم بهش حق میدم و سکوت میکنم 

حتی قاب گوشی دو جور داره یکی که ساده است جلو  بچه های دیگه میاره 

این دنیا مال آدم های خوب نیست مال آدم هایی که خوب نقش بازی میکنن

بعضی چیزا از تربیت و رفتار پدر و مادر هم حاصل میشه . طبیعیه که روی بعضی وسایلش حساس باشه ولی باید یاد بگیره چیزی که خراب نمیشه یا دوباره میشه راحت خریدش یا درستش کرد رو با بقیه راحت سهیم بشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚