2777
2789

هیچی. دریغ از ی شاخه گل

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خودم هنوز زایمان نکردم

خواهرم یدونه ساعت

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی اینقدر دستش تنگ بود ولی روز مادر کلی تلافی کرد برام 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من واقعا ناراحت میشمبالاخره ۹ماه بچشو حمل کردم و سختی زایمان....

۹ماه بچه خودتو نگه داشتی. بعدشم زحمتش بیشتر گردن خودته.‌ شب بیداری، شیر دادن و... و.. همش با مادره. نهایت پدر ی چند ساعت کمک کنه.

شوهر من پول نداشت اون موقع. هنر کرد پول بیمارستانو داد ولی توقع داشتم ی جوری دلمو بدست بیاره... ی شاخه گل برام کافی بود بخدا...

هرکی اطرافم زایمان کرد بعد من هدیه های بررگ گرفت طلا، باکس گل و... من ب دروغ گفتم سکه داده. هم باید شرایطمونو درک میکردم هم ب دلم موند...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

دستش دردنکنه،اره اگه دستشون تنگ باشه قابل درکه

انشالله همسرتون براتون بهترین درنظر گرفته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والا خودش گفته میخواد انگشتر یا گوشواره بخرهولی من توقع النگو دارم

عزیزم بنظرم همون کادویی که خودش میخواد بگیره خوبه تو این وضعیت گرونی توقعتو کمتر کن و بپذیر

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
۹ماه بچه خودتو نگه داشتی. بعدشم زحمتش بیشتر گردن خودته.‌ شب بیداری، شیر دادن و... و.. همش با مادره. ...

ببین خب بقیه هم هی میپرسن چی گرفته و فلان

ومن واقعا بارداری سختی داشتم،دیگه نمیدونم چی میخواد بگیره ولی خب واقعا انتظار دارم

عزیزم بنظرم همون کادویی که خودش میخواد بگیره خوبه تو این وضعیت گرونی توقعتو کمتر کن و بپذیر

چی بگم،نمیدونم چرا این مسئله انقدر برام مهم شده

حقیقتش اهل طلا نیستم ولی برام مهمه یه چیز تو چشم بخره