2777
2789
عنوان

به نظرتون با این شرایط مالی میشه به خرید خونه فکر کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 175 پست
به نظرت طی چند سال میشه بهش،رسید؟امسال اگه بشه دوتامون ۵۰۰ می خوایم وام بگیریم و طلا بخریم

سعی کنی  قبل از شهریور طلاتون‌را بخرید

یک‌نکته بگم

نیمه‌دوم سال طلا صعودی میشه

پس نیمه اول سال بخرید

وام باید بردارین پس اندازاتون جمع کنین طلاتون بفروشین یه خونه بردارین هرچند کوچیک بدین رهن بعد اقساط ...

استارت این هدف می خوایم از امسال بزنیم به نظرت چندسال طول میکشه بهش برسیم؟، من خودم ۲۰۰ گرم طلا دارم ولی شوهرم مخالفه که همه چی رو بفروشیم برای خونه دوم، میگه از امسال شروع می کنیم جمع کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنی قبل از شهریور طلاتون‌را بخریدیک‌نکته بگمنیمه‌دوم سال طلا صعودی میشهپس نیمه اول سال بخرید

اگه تا اون موقع تکلیف پست جدید شوهرم مشخص بشه احتمالا بتونیم وام بگیریم

بله میشه

وام سنگین بگیرید 

طلا بخرید 

یه تایمی باید سختی بکشید تا بهش برسید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من از شهرهای شمالی امبرای ما زندگی در جنوب خیلی سختهمن با خرید سکه سرمایه جمع کردمانشالا مدرسه بچم ت ...

چقدر با کامنتت حس خوب گرفتم، برای شما دیگه جنوب جهنمه، چند ساله داری پس انداز می کنی؟

راجب خرید سکه سوالی داشتی ازم بپرس توی خصوصیمن از سال ۹۷ شروع کردم به خرید سکه

درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن، هدفمون یکیه

من تا حالا هر چی طلا خریدم برای دل خودم بوده با اجرت تقریبا بالا، اطلاعی از خرید سکه ندارم

شوخی بود دیگه اره

ن اتفاقا جدی گفتم . من شده با ماهی ۴ ۵ تومن زندگیمو چرخوندم اگ ی هدفی داشته باشم مطمئن باش من اون ۵۰میلیونو پس اندارو میکنم طی سال میشه ۶۰۰تومن خب توشهرستان با ۶۰۰میشه خونه خرید کمی هم وام و قرض میکردم. خونه رو هم رهن میدادم اگ بالاتر بود قیمت. بستگی هم داره کجا بخای بخری.منظورم خونه ۵میلیازدی نبودک