ما دوست داریم یه خونه تو شهری که هوای خوبی داره داشته باشیم که تابستونا بریم اونجا، خودمون جنوبیم و تابستونا هر سال وحشتناک تر میشه هوا، حقوق فعلی شوهرم با اضافه کار ۵۵ تومنی میشه که اگه اون پستی که بهش قول دادن محقق بشه به ۶۵ میرسه، منم امسال حقوقم شده ۲۲ که فعلا ۱۰ تومنش قسط میدم، به نظرتون طی چند سال میشه بهش برسیم
وام باید بردارین پس اندازاتون جمع کنین طلاتون بفروشین یه خونه بردارین هرچند کوچیک بدین رهن بعد اقساط ...
استارت این هدف می خوایم از امسال بزنیم به نظرت چندسال طول میکشه بهش برسیم؟، من خودم ۲۰۰ گرم طلا دارم ولی شوهرم مخالفه که همه چی رو بفروشیم برای خونه دوم، میگه از امسال شروع می کنیم جمع کردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
ن اتفاقا جدی گفتم . من شده با ماهی ۴ ۵ تومن زندگیمو چرخوندم اگ ی هدفی داشته باشم مطمئن باش من اون ۵۰میلیونو پس اندارو میکنم طی سال میشه ۶۰۰تومن خب توشهرستان با ۶۰۰میشه خونه خرید کمی هم وام و قرض میکردم. خونه رو هم رهن میدادم اگ بالاتر بود قیمت. بستگی هم داره کجا بخای بخری.منظورم خونه ۵میلیازدی نبودک