2777
2789
عنوان

شیرم قطع شده

123 بازدید | 13 پست

بچم یک سال و سه ماهشه دیگه هیچی شیر تو سینم نیست اینم چون نیازش براورده نمیشه صبح تا شب و شب تا صبح میچسبه به من شیر خشک هم اصلااا نمیخوره فقط یکوچولو پاستوریزه با میخوره اونم با التماس و بعدشم اسهال میشه

چندین بار مریض شدمو چرک خشک کن خوردم 

واسه همین شیرم قطع شده

غذا های شیر افزا هم خیلی میخورم لاکتاول و قرص و دوا های شیر افزا هم دیگه اثر ندارن

چیکار کنم دیگه خسته شدم 

شدم پوست و استخون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قطره شیر افزا میخوردم‌ خیلی موثر بود   هنوز زوده ک بخوای شیرش رو قطع کنی آره پاستوریزه بعضی بچه ها تا دوسالگی اسهال میشن‌

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعدیکسالگی بیشتربایدباغذاسیرش کنی شبایچیزخوب درست کن بخوره انقدگشنه نشه که اذیتت کنه

هرچقدر میخوره بهش غذا میدم با بازی و هر روشی که بشه اما در اخر بازم میچسبه بهم حتی اگر شکمش پر باشه

عادتش شده پستونکش شده

گاهی هم تشنه میشه ولی اصلاااا آب نمیخوره وقتی بیدار میشه میگه فقط شیر

قبل خواب هم آب و هم غذا بهش میدم تا خرخره

من قطره شیر افزا میخوردم‌ خیلی موثر بود هنوز زوده ک بخوای شیرش رو قطع کنی آره پاستوریزه بعضی بچه ه ...

بخدا چند روز پیش چهار تا شیرافزا توی یک روز خوردم ولی شیر نیاوردم دیگه تموم شده

نمیدونم همه میگن ۱۸ ماهگی ب بعد

بگیرش دیگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اونجا که گفتی شدم پوست و استخون کاش میشد ببینی من دوران شیردهی چقدر چاق شده بودم ، کاش منم ۸ کیلو لاغر بشم، ببین دوست عزیز مهم نیست چیا میخوری! باید سر وقت و زیاد بخوری تا شیرت زیاد بشه، ابن من تجربه کردم اگر نهارم دیر میشد یا کم میخوردم شیرمم خیلی کم میشد اما برعکس وقتی بیشتر میخوردم شیرم ززادتر میشد ،البته عوارضشم چاقی بود دیگه اما چاره ای نبود

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
نمیدونم همه میگن ۱۸ ماهگی ب بعد

آره گناه داره، منتهی باید غذا خورش کنی ،اینجوری فرصت هست شیرم تو سینه ات جمع میشه، مایعاتم زباد بخور

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
اونجا که گفتی شدم پوست و استخون کاش میشد ببینی من دوران شیردهی چقدر چاق شده بودم ، کاش منم ۸ کیلو لا ...

خیلی غذا میخورم اما چون خواب پسرم بهم ریختس نهار شام خوردنم بالا پایین داره

باورت میشه من روز اخر بارداریم ۶۸ کیلو بودم بعد زایمان شدم ۶۶ کیلو

الان ۵۲ ام  ینی فقط شکم برام مونده

پاهام مثل چوب خشکه سینم شده یه تیکه پوست باسنم صاف شده زیر چشمام گود شده و صورتم افتاده شده پوستم تیره شده

حالم بده

خیلی غذا میخورم اما چون خواب پسرم بهم ریختس نهار شام خوردنم بالا پایین دارهباورت میشه من روز اخر بار ...

عزیز دلم شکمت زمان میبره تا جمع بشه ،سعی کن گن بپوشی روزی یکساعت