2777
2789

یعنی از حرف زدنش هم میشه متوجه شد حسودیش رو

هر صحبتی باهاش میکنی حسودیش رو ابراز میکنه

مثلا ما یه دوستی دارم چادری هست دیگه رفته از این لباسهای سرهمی پوشیده به جای چادر اومد پیشمون منم به دوستم گفتم چقدر خوشگل شدی تو این لباس بعد که رفت اون یکی دوستم گفت این چی بود پوشیده بود این لباس تو خونگی بود ازش پیش من ایراد گرفت

یا مثلا یه همکار دیگمون گفت پسر من شش سالشه فهش بلد نیست سریع اینم گفت پسر منم فهش بلد نبود تو کوچیکی

یا من گفتم دیجی کالا وام میده با چک اینم برداشت گفتم منم بخوام وام بگیرم بانک فلان میتونم وام بگیرم 

یعنی منظورم اینه زیاد مثبت اندیش نیست

هر چی بهش میگی زودی خودش رو مقایسه میکنه میگه منم اینطوری هستم 

بد برداست نکنیا ذاتش اینجوره نمیتونه تغییرش بده 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس نداره کسی پیشرفت کنه

آره مخصوصا از اینکه حتی اگه یه آگهی شغلی ببینه زورش میاد به کسی معرفی کنه من تو این یک سال دو نفر رو برای کار به جایی معرفی کردم ولی اینو میگم اینکارو بکن میگه نه فلانی به درد اینکار نمیخوره خودش رو خیلی سرتر از همه میدونه

این همه انرژی منفی چطوری تحمل میکنی؟

من خیلی تحملم بالاست 

ایشون هر روزم کنار من هست تو محیطی که کار میکنم یعنی همیشه از طرز صحبت کردنش حسودیش رو کاملا حس میکنم یه طوری هم هست نمیشه بهش بگی چقدر حسودی حتی بن شوخی چون اینقدر سلیطه هست حد نداره 

من خیلی تحملم بالاست ایشون هر روزم کنار من هست تو محیطی که کار میکنم یعنی همیشه از طرز صحبت کردنش حس ...

بنظرم ازش فاصله بگیر یهو به خودت میای میبینی مثل خودش شدی 

خوبی حیوانات اینه که میدونی با چه حیوون کشنده ای طرفی ولی بدی بعضی آدما اینه که نمیدونی با چه نوع حیوونی طرفی (درخواست دوستی با مرد پذیرفته نمیشه)

من خیلی تحملم بالاست ایشون هر روزم کنار من هست تو محیطی که کار میکنم یعنی همیشه از طرز صحبت کردنش حس ...

رابطتتون کمتر کن بمرور زمان این انرژی منفی روت اثر میذاره کم حوصله میشی. 

واقعا سخته حتی برای ادم صبورش

خیلی حسادت برداشت نکردم یعنی باز شما بهتر میشناسی اما یه چیزی یادم افتاد در مورد اینکه یکی پز بیخودی میده مخصوصا در مورد بچه خیلی بدم میاد دقیقا این جمله دومی رو منم به یکی گفتم هی مرتب غیبت بچه کسی رو می کرد و میگفت بچش هر آت و آشغالی میخوره ... فحش میده ...بچه من نمیدونم سالم غذا میخوره ... فحش بلد نیست و... منم گفتم بابا قضاوت نکن منم بچم قبل مدرسه هیچی بلد نبود به نوشابه ام لب نمی زد ولی نمیشه گفت بچه من تغییر نمی کنه