2777
2789

با سوالهای جلسه خواستگاری به نتیجه نمیرسی

همه بهترین ورژن خودشون رو اون موقع نشون میدن

باید دوران اشنایی رو تا میتونی طولانی کنی و دیر عقد کنی

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کاری به سوال ندارم اما هر چی برات واقعا مهم هست رو تو جلسات آشنایی مطرح کن. هر محدودیتی داری هم بگو. مثلا اگه فرضا ادمی نیستی از پس تمام کارای خونه بر میای بهش بگو. بگو من نمیتونم ایا شما شرایطش رو دارید مشارکت کنید. همین چیزا بعدا رابطتون رو‌نجات میده 

چون نمیتونه بزنه زیر حرفش. مثلا من بهش گفتم من مناسبت ها برام مهمه که همیرم اهمیت بده. بهونه اورد گفت ما مسغله کاریمون زیاده و فلان. گفتم ولی برای من مهمه و در موردش توضیح دادم. پذیرفت. الان که برام کاری میکنه میدونم اگر اون موقع نمیگفتم. الان میگفتم حرفم رو نمیپذیرفت. اینکه اول رابطه شفاف همه چیو بگی خیلی نجاتت میده 

هر چیزی که اون هم براش مهمه باید بپرسی، انتظارات و مدل زندگیش اینا. چون بعدا متوجه میشی این چیزا برای اون اونقدر مهمه که جلسات اولیه گفته. دیگه بعدا تلاشی برای تغییر دادنش نمیکنی. میدونی همسر من از روز اول همین بود. 

مثلا بهم گفت من یه سری دوستای خاتوادگی دارم که رفت و امد داریم. ممکنه تو مهمونی هاشون رقص و مشروب هم داشته باشن مختلط هم هستن دیگه. شما با حضور در این جمع ها مشکلی ندارید؟ 

خب من الان حتی اگه دلمم نخواد برم حق مخالفت و تغییر دادن همسرمو ندارم. به خودم میگم همبنه که هست، نمیخواستی نباید قبول میکردی