2777
2789

خیلی وقته وقتی از خواب بیدار میشم ، سر و بدن و به ویژه سزر و کمر و کف پاهام به شدت درد می کنه ، طوری که می‌خوام داد بزنم ، من از نوجوانی سابقه افسردگی داشتم ، دکتر هم رفتم ، راستش رو بخواهید ، در محیط کار ، یعنی بیمارستان ، به عنوان یک فرد بسیار دقیق ، منو در نظر می گیرند ، خیلی کار برای بیمارستان انجام دادم ، آدم حساسی هستم ،پس از مرگ برادرم ، مادرم هم بیمار شد ، پدرم هم بیمار شد ، تصادف کردم ، دارای خودمو از دست دادم حملات پانیک و عصبی ام بیشتر شد ، چشم هام کم سو شد  . نمیتونم احساس خودمو کامل شرح بدم ، البته کسی هم نمیتونه که خودشو کامل به دیگری شرح بده ، و خدا داند . از بیست سالگی تحت نظر پزشک بودم ، گاهی بهتر میشدم و ادامه میدادم ، گاهی شدت می گرفت ، اما مشکلاتی پیش اومد که خوب ، همه چی در نظر من بزرگه ، کلا احساسات من ، همیشه در هر موردی اونقدر زیاد هست که انجام گسیخته میشه ، دوست داشتنم و نفرتم ، وادارم کردن محیط کاری خودمو به یک شهر دورافتاده عوض کنم ، دوست نداشتم ولی به اجبار رفتم ، شیفت های شبم در بیمارستان ، با فشار روانی شدید همراهه ، داروهای پزشک برام قابل مصرف نیست ، چون باید بیدار باشم و با قرص های ضد افسردگی ، تمرکز خودمو از دست میدم و دیگه نمیتونم ، وقتی گفتم که منو به شهر خودم بدید ، گفتن نمیشه ، الان از زمان کرونا آدم دیگه ای شدم ، منی که با بارش باران و برف ، فرالذتی می بردم و تقریبا همه چیز خوب برام لذت بخش بود ، الان دچار جمودم ، می‌دونم افسرده هستم ولی خوب با دیدن اتفاق های دنیا ، فساد ها ، مشکلات خودم و مردم ، یه حس پوچی شدیدی پیدا کردم ، جدید نیست و ده ساله هرروز به سرعت پیرتر میشم . الان نمی‌دونم برای این درد هام چیکار کنم ، وقتی میگم که دوست دارم بمیرم ، میگن برو پزشک ، کار من آزمایشگاه هست ، نمیتونم داروها رو که تمرکز رو کم می کنند و نیاز به خواب شبانه دارن بخورم ، بدتر میشه . راهکاری به جز حرف های فرمالیته نیست ؟ درد نکشم کافیه ، دیگه چهل سالم رو رد کردم و به دلیل مشاغل سخت و زیان آور بودن شغلم ، ۱۰ سال دیگه بازنشسته میشم و البته خدا به طول زندگی داناتر هست .‌ مغزم قدرت لذت رو از دست داده و بدنم ضعیف

داروهای ضد افسردگی زیاد استفاده کردی شاید پوکی استخوان داشته باشی. مصرف طولانی مدت پوکی استخوان میاره. منم همین مشکل بدن درد داشتم کلی دکتر رفتم ک تشخیص داده شد پوکی گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.