2777
2789

و من بشدت گشنمه 

کل شب رو از وقتی تاپیک درد دل تحصیل کرده هارو زدم تو سایت پلاس بودم تا الان 

گشنمه برم چیزی درست کنم همه بیدار میشن چیکار کنم از نظر شما 

منکه گشنم بود رفتم یه قاچ هندوانه برداشتم الانم دارم میرم بخوابم چون جاش خالی شده باز

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

منکه گشنم بود رفتم یه قاچ هندوانه برداشتم الانم دارم میرم بخوابم چون جاش خالی شده باز

با اینکه سرم داره میترکه اما دلم نمی‌خواد بخوابم ... نمی‌دونم چرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم معدم ضعف میره درد دارم حالم خوش نیستحوصله هم ندارم پاشمپاشو یه چیز بی صدا ببر تو جات بخور😂

هیچی ندارم 

باید فردا برم کیک و کلوچه بگیرم جز اینها هیچی نمیتونم بخورم 

با اینکه سرم داره میترکه اما دلم نمی‌خواد بخوابم ... نمی‌دونم چرا

چون ساعت درست خواب گذشته و بدنت قاتی کرده هورمونا بهم ریخته مغذ ارور داده 

سعی کن ساعت خوابتو درست کنی لعنتی

چند روزه دارم به خودم میگم😐

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

چون ساعت درست خواب گذشته و بدنت قاتی کرده هورمونا بهم ریخته مغذ ارور داده سعی کن ساعت خوابتو درست کن ...

من امشب ساعت ۱۲ ی تاپیک زدم که پربازدید شد 

تا به خودم اومدم دیدم ساعت شده ۳ و نیم و هنوزم من دارم جواب کاربر های تو تاپیک رو میدادم ... 

شب های قبل می‌خوابیدم امشب بقول شما ارور داد بدنم

من امشب ساعت ۱۲ ی تاپیک زدم که پربازدید شد تا به خودم اومدم دیدم ساعت شده ۳ و نیم و هنوزم من دارم جو ...

یه شب اشکال نداره ولی نزار روال بشه برات که درست کردنش خیلی سختهههه