2777
2789

وقتی بهش میگی خط قرمزت مسائل جنسیه و خیلی موارد دیگه 

و اون به همه ی خط قرمزات احترام میذاره و حتی یکبارم چیزی نمیگه 

۲ سال باهات تو رابطست و از گل کمتر بهت نمیگه و همیشه احترامتو داره

بعد ۲ سال میفهمی تو این مدت با یه دختر دیگه تو رابطه بوده و رابطه جنسی داشتن 

خب این پسر اگه انقد براش روابط جنسی مهم بوده چرا وقتشو ۲ سال برای یکی میذاره که اهل این کارا نیست؟؟

هدفش از بودن با این دختر چیه؟؟

اولشو خوندم خواستم بگم خیال نکن حالا انقدر احترام گذاشته فقط با تو بوده

که ادامشو خوندم😐

دلیلشم اینه که جنس مرد حتی از حرف زدن با زن هم لذت میبره 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آب نمک خوابونده

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
شاید ازدواج دلیلشم اینه تو منو تامین نکردی مجبور بودم اما اگه طرف خودته نمون باهاش من این اشتباهو کر ...

نموندم باهاش کات کردم

اتفاقا همین حرفارو زد بهم

گفت تو رو برای ازدواج میخواستم و تو منو تامین نکردی و ...

نموندم باهاش کات کردماتفاقا همین حرفارو زد بهمگفت تو رو برای ازدواج میخواستم و تو منو تامین نکردی و ...

خوب کردی من موندم هنوزم باهاشم اما یه تیکه از خودم مرد

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

عشقم همیشه میگه آدم دختریو که واقعا بخواد بهش دست نمیزنه تا قبل ازدواج 

بعد ادامش گف اگه به این کار احتیاجم داشته باشم شده باشه میرم سراغ غریبه بازم به تو که میخوامت دست نمیزنم

حالا از اینکارا که نمیکرد ولی این حرف یه دسته مرداس که من قبولش ندارم

اولشو خوندم خواستم بگم خیال نکن حالا انقدر احترام گذاشته فقط با تو بودهکه ادامشو خوندم😐دلیلشم اینه ...

دخترا براش سر و دست میشکوندن 

چرا نرفت با همونا🥲

باورت میشه حتی تایم استراحت سرکارش همیشههه زنگ میزد باهام تمام مدت و حرف میزد؟؟

فقط هم صحبت خوبی براش بودم؟🥲

دخترا براش سر و دست میشکوندن چرا نرفت با همونا🥲باورت میشه حتی تایم استراحت سرکارش همیشههه زنگ میزد ...

چقدر ناراحت میشم برای شما که وقتتونو انرژی و عمرتونو برای پسرا میزارید بخدا انقدر افسوس میخورم میگم خدایا کاش دخترا انقدر خودشونو کم نمیدیدن

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید