2777
2789

همسرم میگه از تو مغازه پیدا کرده .

کلا نمی‌دونم از کسی افتاده یا کسی اومده گذاشته مغازه .

دورش رو با چسب چسبونده بودن به هم . همسرم داد بهم گفت ببین این چیه پیدا کردم .

خانوما میدونین چیه این 

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸
بیشتر بهش میخوره برایرزق و برکت باشه تا طلسم

خدا از دهنت بشنوه .

خیلی ترسیدم بازش کردم .

اصلا نمی‌دونستم چیه ،هی میگفتم یهو انرژیش نگیرتمون و اینا

🌸گاهی اونقد درگیر آینده میشی که یادت میره الان وسط جایی هستی که قبلاً آرزوشو داشتی...🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا از دهنت بشنوه .خیلی ترسیدم بازش کردم .اصلا نمی‌دونستم چیه ،هی میگفتم یهو انرژیش نگیرتمون و اینا

ی نگاه اجمالی هم بکنی میبینی شبیه آیات و احادیث.کلمه نامربوط من به چشمم نخورده

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
ی نگاه اجمالی هم بکنی میبینی شبیه آیات و احادیث.کلمه نامربوط من به چشمم نخورده

درسته .فقط اون آخرش معنیش رو دقیق نمی‌دونم .

مثل اینه کسی که داخل شد و فلان و فلان آخرش هم عذاب 

درسته .فقط اون آخرش معنیش رو دقیق نمی‌دونم .مثل اینه کسی که داخل شد و فلان و فلان آخرش هم عذاب

پیدا کردم برات

دعای گنجینه هست

اللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ»

«خداوندا! من را در آن پوششى که از هر بلا و آفتى حفظ مى‏ کند و هر کسى را که بخواهى در آن قرار مى ‏دهى، قرار بده».

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
پیدا کردم براتدعای گنجینه هستاللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا ...

مرسی جانم .خیلی لطف کردی برام ❤️

خیالم راحت شد 

ولایت علی بن ابی طالب(ع) حصار و قلعه محکم من است و هر کسی که در آن داخل شود از عذاب من ایمن خواهد بو ...

مرسی جانم .

اینطور که معلومه دعای خیریه.خیالم راحت شد