2777
2789

چی باعث شده تحمل کنید؟

چه دلیلی برای زنده موندن دارید و به خاطرش نمیتونید این دنیا رو ترک کنید؟

من واقعا آدم شاد و خوشحال و خوشبختی نیستم، تا یادم میاد توهین بوده و تحقیر، کتک بوده و گریه، بی پولی بوده و حس خجالتی که همیشه باهام بود، حسرت بوده و غصه که چرا هیچی تو این دنیا ندارم از همه مهمتر یه خانواده که دوستم داشته باشن و منو دوست داشته باشن

راستش امشب میخواستم تمومش کنم زندگیمو منظورمه تو ذهنم بود شاید اینجوری یکم آرامش داشته باشم بعد به این فکر کردم اگه قراره اینقدر بدبخت بمیرم چرا ۲۳ سال تحمل کردم؟ اگه اونجوری باشه که میگن اون دنیا هم عذاب باید بکشم پس کی یکم خوشحال باشم؟ پشیمون شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم

چند وقت پیش مریض شدم خیلی زیاد

الان ک سالمم حس میکنم زندگیم کامله با اینکه شرایط همونه

و اینکه خانواده هرچیم شده باشه حس میکنم باید خیلی جبران کنم براشون

پس فعلا کار دازم هنوز

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

چی بگم خواهر من بدتر از اینا رو تجربه کردم 

الان خدارو شکر نرمال زندگیم فقط کار شوهرم درست بشه و خدا بهمون یه بچه بده خوشبخت ترینم

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

پشیمون شدم چون حس کردم شرمنده خودم میشم خانواده دست خودم نبود موقعیت زندگیم دست خودم نبود ولی خودمم تلاشی واسه ادامه اش نکردم  البته هنوز این شد که تموم قرصا رو ریختم دور فعلا میخوام تلاش کنم الان که اینا رو می‌نویسم کل بدنم کبوده به خاطر پدر و مادر و برادرم چون توقع داشتن وقتی برادرم واسم شاخ و شونه می‌کشه وقتی مسخرم می‌کنه وقتی اونا میخندن سکوت کنم

من همیشه

شوهرم امشب گفت یا باید کلا دست برداری از خیلی چیزا یا طلاق منم گفتم دست برمیدارم 

ولی دودلم 

شاید فردا بگم بهش طلاق 

تا صبح میخوام فکر کنم خووووب فکر کنم

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

شاید شما نخونید اما من می‌نویسم

۱۶ سالم بود به زور شوهرم دادن اونم یکی بود بدتر از اینا خودشون خواستن جدا شم و من هم شدم دروغ چرا دوستش نداشتم اذیت هم بودم از خدام بود

اما زندگیم از قبل ازدواجمم بدتر شد. من عضو اضافی اون خونم توقع دارن بابت هر لقمه نون تا ته عمرم دربرابرشون سکوت کنم و تو خونشون عین کلفت کار کنم

منم بی پولی زیاد کشیدم

فردا جشن فارغ التحصیلیمه پول دست گل ندارم انقدر گریه کردم‌چشام‌میسوزه

گوشیم دااااغون شده یه مقدار پول پس انداز کردم‌به بابامم گفتم کمکم کنه دادوهوااار راه انداخت باهام دعوا کرد گفت کمکت نمیکنم خیلییی دلم‌گرفته هیچ‌پشتوانه ای ندارم دلم‌بهش قرص باشه

تازه میدونم دیگه هزینه ی تحصیلمو هم‌نمیده🙃

خداخودش رحم‌کنه بهم

بارها فکرکردم که کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم ولی هرگز به کشتن خودم فکرنکردم چون همیشه میگم‌زندگی یه فرصته که فقط یه بار هست ولی مرگ‌بالاخره خودش میاد واسه همین ترجیح میدم تالحظه ی اخر زندگیو تجربه کنم وتلاشمو بکنم،شاید شد🙂 خدارو چه دیدی شاید پر گرفتیم...

شاید شما نخونید اما من می‌نویسم۱۶ سالم بود به زور شوهرم دادن اونم یکی بود بدتر از اینا خودشون خواستن ...

متاسفانه یا خوشبختانه از همون اول ساکت بودن بلد نبودم این که گفتم زوری شوهرم دادن فکر نکنید راحت گفتم باشه همون شب خواستگاریم کتک خوردم الان همونو چوب کردن میزنن تو سرم که ما نجاتت دادیم از اون زندگی بدبخت! اگه ما نبودیم هنوز اون داشت ازت سواری می‌کشید

من بچگیم نداشتیم ولی الان داریم ولی به من میرسه باید پس انداز کنن و چک دارن و سمپادی ام ولی حال روحی خوبی ندارم مدرسه و خونه زندانم بودن از مدیرم متنفرم والدینم که برا این عقیده ان من صبح تا شب باید درس بخونم و پزشکی قبول شم هیچ دوستی ندارم خواهری ندارم همدردی ندارم فقط توهین های برادر کوچیکتر به من و توجه والدین به برادر کوچکتر رو دارم  و صبح تا شب تو خونه ام قایمکی تفریح میکنم قایمکی شادی میکنم قایمکی گریه میکنم و به خودم قول دادم تو اوج عصبانیت کاری نکردم البته نمیدونم واقعا جرعتش رو هم دارم یا نه ولی به ایندم امید دارم یه روز به جایگاهی که میخوام میرسم به دور از این شهر لعنتی به امید اون روز ها زنده ام 

کی چی میدونه بلکه بعد مردن زندگی بدتری نصیبم شد تازه درد مردن هم نمیخوام میدونی از خیلی از کادر بیمارستان شنیدم اونایی که خودکشی میکنن لحظات اخر التماس میکنن که نجاتشون بدن ولی نمیشه و کار از کار گذشته و باید درد بکشن و بمیرن

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست