2777
2789
الهی بمیرم برای بندرعباس جان...من دوباراومدم اما کل وجودم اونجاجامونده💔❤️‍🩹

خیلی جوون شهید شدن کل شهر ناراحتن 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه برای اونا هم دیدم اونجوری زدن الان با هوش مصنوعی به هیچی اعتماد نیس اینستا هم که همش فیک

ولی قدرت انفجارش زیاد بود درثانیه پریدن بالا پودرشدن بیچاره ها دلم گرفته براشون بعضیا جنازه هام ندارن🖤

وای🖤

مردم ما همیشه شاد بودن الان کل شهر غم گرفته هوا الوده ی سریا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن ب اسم بندر ب کام خودشون پول جمع کردن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

مطمعن باش اگه یک درصدم همچین فیلمی بسازن اونا از کفتارم پست ترن

اره عزیزم تاسف داره بعضیا بخاطر جذب مخاطب همه کاری میکنن حالا نمیدونم این واقعیه یا نه اخه گفتم به بار دیدم برای غزه هم اینجور نشون دادن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
مردم ما همیشه شاد بودن الان کل شهر غم گرفته هوا الوده ی سریا هم میان از اب گل الود ماهی میگیرن ب اسم ...

خدا بهشون صبر بده والا ماهم اینجاییم هوابدجورگرفته چه برسه شما بندرین