2777
2789
عنوان

طلای رایگان

729 بازدید | 40 پست

برنامه میلی رو از بازار نصب کنید اول کد دعوت منو بزنید   بعدا شماره همراه و کارای ثبت نام

این کد و بزنید هم ب من وهم ب شما ۵ میلی هدیه میده 

همون موقع میتونید ۵ میلی و برداشت بزنید حدود ۳۵ میشه الان 

برنامه جالبیه براتون و هیچ هزینه ای نداره  فقط کمک کردین و منو خوشحال میکنید 

خیلی شرایط مون بده واقعا😔😔

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متوجه نشدم برا چیه این برنامه خواهر☹️

میلی رو از بازار  نصبش کن با کد دعوت milli-xmw4g ثبت نام کن بهت ۵ میلی جایزه میده حدود ۳۳۰۰۰

شمام کد دعوت ب دوستان بده باهر ثبت نام دیگه بهتون ۵ میلی میده

واینکه میتونی از ۵۰ هزار تومان طلا آب شده بخری برا پس انداز عالیه

اره عزیزم دیگه نمیشه.ممنون جواب دادی 😍

اسی طلاسی یا ملی گلد داره اوناهم میدن.کد نمیخایی

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

اسی طلاسی یا ملی گلد داره اوناهم میدن.کد نمیخایی

طلاسی فایده نداشت باید خرید کنی تا جایزه بده

بعدا تاپیک من میلی گلد دیگه کد دعوت میخوام چیکار 

طلاسی فایده نداشت باید خرید کنی تا جایزه بدهبعدا تاپیک من میلی گلد دیگه کد دعوت میخوام چیکار

نه ملی گلد نه میلی گلد.

خب خرید کنه 100 تومن همون موقعه جایزه داد بردار .هم جایزت هم پول خودتت.منم اینکارکردم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

نه ملی گلد نه میلی گلد.خب خرید کنه 100 تومن همون موقعه جایزه داد بردار .هم جایزت هم پول خودتت.منم ای ...

فک کنم همه رو نصب کردم ولی جایزه هاشو برداشت نکردم

سلام پست گذاشته بودی تایپک تعطیل شده بود ندیدم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...
سلام پست گذاشته بودی تایپک تعطیل شده بود ندیدم

تاپیکت ک مشکلی نداشت چرا تعطیل شد 😳

ام فینیکس و گفتا بودی نصب کنم تو ی تاپیک 

گفتی ۴۵ میده الان نداد🙄

تازه کد دعوتم و نمیدونم از کجا بدونم چیه بفرستن برا یکی

تاپیکت ک مشکلی نداشت چرا تعطیل شد 😳ام فینیکس و گفتا بودی نصب کنم تو ی تاپیک گفتی ۴۵ میده الان نداد� ...

خودم گذاشتم حذف 

کد ملی و تاریخ تولد زدی ؟ 

ب من ی ۴۵ اومده همون حتما شما زدی 

موجودی تو ببین

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...