2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه دوم

261 بازدید | 21 پست

دختر اولم به راحتی به روش تدریجی با روش دکتر علوی نژاد گرفتم.ولی دختر دومم دوبار تاحالا تلاش کردم نشده .هم خودم از لحاظ جسمانی انکار توان ندارم هم دخترم خیلی وابسته است می‌دونم یهو بگیرم تو روحیش تاثیر می‌ذاره.چون زمان ناراحتی هم میاد شیر میخوره.چکار کنم دو ماه ونیم دیگه دوسالش میشه😭😭

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم اولمو یهو گرفتم تاثیری نذاشت روش چون فراموش میکنن حالا دومی رو میخوام تدریجی امتحان کنم میشه ...

تو‌کانال نور دیده تو ایتا مفصل توضیح داده

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
من دختر دومم رو با تلخک خیلی راحت از شیر گرفتم. میدونم بد مزه س ولی فقط این راه جواب داد.

می ترسم از لحاظ روحی آسیب ببینه.

میگی صبوری خودت کمتر شده اگه تونستی رو خودت کار کن حالا که میدونی مشکل از کجاست، اما دیدی نمیشه

روش این آقای دکتر رو برو با یکم روش سنتی رو هم روش بزار مثلا بگو اوف شده یا حواسش رو پرت کن فوری به یه چیزی یا یکم بد مزه‌اش کن یعنی ۹۰ درصد گفته های آقای دکتری که روشش برات جواب داده ۱۰ درصد روش سنتی مامانبزرگامون هیچ کدوم از ما با اینکه کلا به روش سنتی از شیر گرفته شدیم تروما یا آسیب روحی باهاش ندیدیم پس در صورت نیاز یه مقداری کریز بزنیم به روش های قدیمی هم بد نیست

میگی صبوری خودت کمتر شده اگه تونستی رو خودت کار کن حالا که میدونی مشکل از کجاست، اما دیدی نمیشهروش ا ...

دقیقا مشکل از خودمه به علاوه که بچه اول انرژی زیادی ازم میگیره اگه یکی بود کاری نداشت.درست میگین.سعیدکردم وعده هاشو کم کنم تو روز که بعد به قول شما سنتی برم جلو یهو مریض شد باز دوباره شروع کرد به زیاد خواستن

میگن وقتی بچه رو از شیر می گیری تا ۳ شب حقشه بعدش آزادی دیگه خدا ازت قبول کنه حس می کنم دلت پا‌که بر ...

محتاجیم به دعا عزیزم.منم یه بنده گنکارم ولی چشم

من با صبر زرد از عطاری گرفتم زدم بهش چون بد مزس خیلی زود از شیر گرفتمش اصلا اذیت نکرد دیگه با اینکه ...

خداروشکر برای منم دعا کنید