2777
2789

من تو ساختمون مادرشوهرم زندگی میکردم رابطم با همه اوکی بود خانواده پر جمعیتی هستند.

سه سال پیش در اوج اعتماد ک کلید خونم تو خونه پدرشوهرم بود و من خونه نبودم مقداری از طلاهام و دزدیدن و هیچیکی جزو خودمون رفت و امدی نداشت ب اونجا 

پدر و مادر شوهرم خودشون برام طلاهارو خریدن بودن و مشکلی نداشتیم باهم

ولی خواهرشوهرم ک یکسال ازم کوچیکتر بود دائم اختلاف داشت بامن و منم فقط بی محلی میکردم.

یه مشکل مادر زادی داره ک داخل سرش یه چیز کوچیکی عین شلنک گذاشتن نمیدونم چیه هیچوقت راجعبه اش حرف نزدن

سر همین مشکلش من کاری باهاش نداشتم ولی اون طلاها رو دزدید شماره منو به پسرای دیگ میداد ک مزاحمم بشن و شوهرم بهم شک کنه و ....

۳ ماهه ک نامزد کرده همه میگفتن این میمونه و هیچوقت ازدواج نمیکنه ولی بلاخره کرد ولی با یه خانواده سطح پایین.

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از اون ساختمون درومویم و الان یه کم بالاتر خونه داریم مستقل.

پدرشوهرم ارث زیادی ب اسم شوهرم کرده چون پسر اخرش بود با من خیلی خوش رفتاره مادرشوهرمم همینطور و مشکلی نداریم.

وضعمون خوبه خداروشکر و ی زندگی نرمالی داریم.

شوهرم سر قضیه طلا همیشه ناراحت بود ولی هیچوقت ب روی خودش نیاورد خواهرش برداشته البت بگم بقیه نفهمیدن ی جور چون میدونستن کار دخترشونه سعی کردن هی بمن بگن عیب نداره معلوم نی کر برداشته و ول کن.

منم برای ارامش اعصاب خودم رها کردم ولی حس نفرتی که به این دختر پیدا کردم از بین نمیره

مامانم میگ فراموش کن تو جشن عروسیش عادی باش (بعد محرم عروسیشه) و فک کن هیچوقت این اتفاق نیوفتاده ولی من نمیتونم سعی میکنم عادی باشم (کلا از اول باهاش خیلی کم کم حرف میزدم بس ک دائم اذیت میکرد) 

چیکار کنم بنظرتون

این میره یه شهر دیگ و حتی مطمئنم با رفتن این رابطه بهتری بین ما و پدر و مادرشوهرم شکل میگیره این ادم حتی مانع این اتفاق هم بود.

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

اقا این اکانت من قاطی کرده یا نی نی سایت؟ چرا هرچی مینویسم میفرستم نمیاد

هووفف سع ساعت درگیرم والله یا مینویسم نمیاد یا ده دقیقه بعد ثبت میشه

البته حق داری ازش بدت بیاد و متنفر باشی فقط خوشحال باش که ازش دور میشی و کمتر می بینیش لازم نیست اونا ببخشی به خودت بگو به خاطر شوهرم و پدر و مادرش که آدم‌های خوبی هستم چیزی نمی گم و به روشون نمیارم تا احترام خودم بیشتر بشه