2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی نمی‌تونی چت کنی و اون حس عصبی‌بودن میاد سراغت، اول یه نفس عمیق بکش، بعد سعی کن فقط به لحظه‌ی حال فکر کنی… ببین چی دور و برته، چی می‌شنوی، چی لمس می‌کنی. این یعنی برگردی به زمین، به اینجا. دست‌هات اگه قفل شد، آروم فشار بده، بعد ولشون کن. یه جمله‌ی ساده مثل "من حالمو کنترل می‌کنم رو با خودت تکرار کن. حتی اگه نتونی حرف بزنی، فقط بنویس… مهم اینه که خودتو رها کنی از اون فشار. تو قوی‌تر از اون لحظه‌ای

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
سلام منم به یه چیزایی ک فکر میکنم عصبی میشم قلبم درد میگیره یبارم پلکم قفل شد لعنت به آدمای سمی

دیقا منم الان دست راستم قفل شده اونم بخاطر عصبانیت هس اصن نمیتونم چت کنم یهو دستم انگار قفل میشه درجا

وقتی نمی‌تونی چت کنی و اون حس عصبی‌بودن میاد سراغت، اول یه نفس عمیق بکش، بعد سعی کن فقط به لحظه‌ی حا ...

مرسی بابت این همه راهنمایی ارام بخشت  

الان سومین روزه که غذا نخوردم دستمم بدتر حالمو خراب کرده

دیقا منم الان دست راستم قفل شده اونم بخاطر عصبانیت هس اصن نمیتونم چت کنم یهو دستم انگار قفل میشه درج ...

چنتانفس عمیق بکش و دستتو سفت کن و شل کن رها کن و ب چی ای استرسزا فکر نکن

وجدان صدای خداست.