2777
2789
عنوان

کیا شوهر پولدار کردن 😎

| مشاهده متن کامل بحث + 67682 بازدید | 71 پست
من با تحصیلکرده ازدواج کردم ، تحصیلاتش رو باز هم بیشتر کرد ، و باز هم بیشتر کرد و همچنان داره بیشتر ...

خخخخخخخخخخ ترکیدمممممم

(میشه برااینکه خدایه نی نی تودلم بزاره صلوات بفرستین)اللهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر پولدار تحصیلکرده هم هست آیا حاضری با هر پولدار تحصیلکرده ای ازدواج کنی؟

آخه مردا که خوب و بد ندارن همشون به درد نخورن میگم حداقل یه تحصیلات و پولی داشته باشن آدم دلش به یه چیزی خوش باشه 

آخه مردا که خوب و بد ندارن همشون به درد نخورن میگم حداقل یه تحصیلات و پولی داشته باشن آدم دلش به یه ...

یعنی چی پس ماهم بگیم زنان همه بدردنخورن ولی این پولداره با دیگری فرق داره حرفتون بی منطق بود 

کارم رابه خدا میسپارم..وافوض امری الی الله 
وااا واقعا ! ینی بشینم بگم شوهر پولدار خودش میاد؟🤣🤣🤣🤣

ن بابا، برو قانون جاذبه رو یاد بگیر ،تو نت هس،تموزشش هس. عمل کن بهش، با نشستن کی کاری درست شده ، من ک بلد نیستم

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
خب برای کسی که خونه داره ، ماشین داره از ۸-۹ به بالا دیگه می تونه خیلی خوب زندگی کنه، ولی نداشته باش ...

مگر اینکه یه خونه تو فرمانیه داشته باشه، یه لکسوسم داشته باشه که نخواد اونا رو ارتقا بده بعد با اون ۸-۹ تومن زندگی کنه، من شوهرم ماهی ۱۵ داره ولی هی خرج ارتقای زندگی میشه، ماهی ۵۰ باشه خوب میشه زندگی کرد

البته برای پولدار بودن تحصیلات بالا لازم نیست، برادرشوهرم لیسانس عمران داره پولش از پارو بالامیره

یعنی چی پس ماهم بگیم زنان همه بدردنخورن ولی این پولداره با دیگری فرق داره حرفتون بی منطق بود

آقایون همیشه اولش خصوصیات خوب دارن ولی همه اونا بعد از چند وقت از بین میره ...😒

نه اینکه مرد خوب وجود نداره هست ولی خیلی کم خوبارو هم که زود میبرن معمولا😂