2777
2789
عنوان

دور ریختن کره اب شده

70 بازدید | 10 پست

سلام به همه خوبین دیشب یعنی پنجشنبه مامانم واسه شام یه کره متوسط با دو تا کره کوچیک رو گفت اب کنم اینم بگم ابجیم با شوهر و بچه هاش از دیشب اینجان یعنی شامم خوردن بعد من فکر کنم یکی دو ساعت بچه ابجیم تو پام بود و خوابیده بود چون بیدار میموند یا نق میزد یا بغل میخواست بعد من شب رفتم اشپزخونه رو تمیز کنم و دیدم از کره اب شده زیاد مونده و اولش خواستم بزارم یخچال ولی بدون اینکه به مامانم بگم ریختم دور خواستم بدونم کار اشتباهی کردم؟؟

اخه گفتم خورده نمیشه و ممکنه یخچال کثیف بشه و به مامانمم میگفتم میگفت بزار بمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سریع با پیش دستی میزارم فریز...بعد میریزم رو پلو

سلام عزیزم من خواستم بزارم یخچال یه ذره از لبه اش ریخت یه جا و حوصلم نکشید بزارم یخچال من دلم خواست قبل اب شدن کره رو بردارم ولی میترسیدم مامانم بفهمه 

اره کره به این گرونی

سلام عزیزم بابام از این بسته ۱۰۰ تایی ها میخره دفعه اخر از اون کوچیک ها خریده بود ولی از خرید قبلی یه سری کره اضافه مونده بود مامانم دو تا کره کوچولو با یه کره متوسط برداشت اب کرد و میدونستم اضافه میاد ازش 

چه سوالایی میپرسین خدایی خب دیگه ریختی تموم شده رفته الان ما بگیم اشتباه کردی کره برمیگرده مگه

سلام عزیزم من نیت بدی از دور ریختن کره اب شده نداشتم و چون یهذرهاز لبه اش یه جا ریخت یه دفعه قاطی کردم و ریختم دور و مامانم هیچی نفهمید و سراغشو نگرفت خدا کنه فردام سراغ کره رو نگیره اخه کی میاد سه تا کره رو اب کنه اونم وقتی نصفش ممیمونه 

سلام عزیزم خوب کردی تموم شد رفت دیگه بهش فکر نکن

سلام عزیزمم من دیشب مامانم کره رو دادنی میشد مثلا یکی دو تاشو بردارم یعنی لااقل اون کره بزرگه رو نصف کنم ولی میترسیدم مامانم بفهمه 

سلام عزیزمم من دیشب مامانم کره رو دادنی میشد مثلا یکی دو تاشو بردارم یعنی لااقل اون کره بزرگه رو نصف ...

عزیزم بنظرم خیلی فکرت درگیر کره شده مسئله دیشب تموم شده دیگه بیخیالش شو بخوای تو زندگی برا هر چیز کوچیک و بی ارزشی انقدر پیگیر باشی پیر میشی 

عزیزم بنظرم خیلی فکرت درگیر کره شده مسئله دیشب تموم شده دیگه بیخیالش شو بخوای تو زندگی برا هر چیز کو ...

عزیزم من قبلا تو اسراف و اینا خیلی حساس بودم الان حساسیتم کم شده جوری که تو یخچال چیزی ببینم و خورده نشه میریزم دور من فقط منظورم اینکه مامانم کره رو زیاد اب کرد