باشگاهی ک همیشه میرفتم جای دیگه نقل مکان کرد نزدیکترین باشگاه ب شرایط فعلیم ک نمیتونم از این دورتر برم ،مربی داخلش کار میکنه شدیدا دهن دریده و بی ادب ست علم ورزشیش صفر و کلا هیچی از مربی گری حالیش نمیشه
وقتی ثبت نام کردم و دید ک من مربی دیگه دارم و کلا مستقل ورزش میکنم و از اون هیچ راهنمایی نمیخام و شاگرداش مرتب درمورد مدت زمان ورزشم ،رژیمم و اراده م قدرت بدنیم و ...صحبت میکنن درجا شروع میکنه ب تحقیر کردن و زیرسوال بردن کارام مثلا میگه چرا اینقدر سنگین کار میکنی عضلاتت میسوزه یا سوتینم زیر لباس مشخص بود میگفت این چربیا چیه آبشون کن بعد فک کن من ۵۳ کیلوم با دور کمر ۶۵
بعد اون ۸۴ کیلوعه با شکمی ب اندازه ی زن حامله😐 فقط باسنش کار شده
وقتی من با مدیر باشگاه درمورد اینکه میشه یکمی تایم خانما بیشتر بشه ک تابستون ب قطعی برق نخوریم با ی حالت خیلی بی ادبانه ک انگار زن صاحب باشگاه گفت نخیر خانم نمیشه مگه من بیکارم ک ی ساعت زودتر بیام مگه من استراحت لازم ندارم گفتم برای من ک مربی انلاین دارم حضور مربی ضروری نیست میگفت نمیشه خانم تایم خانما زیاد نمیشه گفتم شما خودت ورزش میکنی اگر تو قطعی برق و گرما با ضربان قلب بالا قطعا مشکل واسه ی سریا پیش میاد من سردرد گرفتم حین تمرین گفت نخیر شاگردای من همه سالمن شما مریضی میتونی بری ی باشگاه دیگه خودمون میدونیم چیکار کنیم ،گفتم این از خداشه من از اینجا برم چون دوس داره کسی ک تحت کنترل خودشه اینجا نباشه،
همیشه هدفن استفاده میکنم ولی می بینی میاد حرف میزنه اهمیت نمیدم میاد میزنه رو شونم میگه ب ادم برمیخوره این رفتار زشتت
من چطور رفتار کنم ک مشخص بشه زیاد خوشم نمیاد با کسی در ارتباط باشم