پپپینکییووو مدیر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 عنوان شمالی ها هوا چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 47 پست شنبه میخوایم به امید خدا بیایم رامسر هوا چطوره؟بارونیه سرده گرمه؟؟؟ وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه! 1404/02/12 | 00:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 4381 واقعا اینقدر سرده؟ اره سرده بهاریه، مثل زمستون سرد نیست نیازی به کاپشن و پالتو نیست اما یه سوییشرت بهاره لازمه برای بیرون رفتن ،
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 پیشاپیش خوش آمدمیگم ممنونم عزیزم.خیلی خوشبحالتون که شما هستیدبابام یه قطعه زمین خریده تو تنکابن فقط میگم بسازش که بریم بمونیم شمال فقط وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 اره سرده بهاریه، مثل زمستون سرد نیست نیازی به کاپشن و پالتو نیست اما یه سوییشرت بهاره لازمه برای بیر ... ممنونم گلم.پس در حد سوشرت کفایت میکنه وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 4381 وی ننه یعنی سه شنبه هفته آینده همینطورهلباس گرم بیارم؟ نه اونقدر سرد که لباس گرم بیاری، سوییشرت بهاری بیاری کافیه، هفته پیش اونقدر گرم شده بود که کولر زده بودیم ،
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 4381 ممنونم گلم.پس در حد سوشرت کفایت میکنه خواهش میکنم عزیزم، ان شالله که بهتون خوش بگذره 🌺
amiirkhaaan عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 1903 ممنونم عزیزم.خیلی خوشبحالتون که شما هستیدبابام یه قطعه زمین خریده تو تنکابن فقط میگم بسازش که بریم ب ... اقا هستم. اره سمت غرب دیگ از دست شمالیا در اومده😅😅 ولی خوب هرجا باشی تهش دلت تنگ شهر خودت میشه من پر از گناهم ولی ملتمس درگاهتم . 🌹
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 خواهش میکنم عزیزم، ان شالله که بهتون خوش بگذره 🌺 ممنونم گلم انشالله وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5433 نه اونقدر سرد که لباس گرم بیاری، سوییشرت بهاری بیاری کافیه، هفته پیش اونقدر گرم شده بود که کولر زده ... باشه گل قشنگم دختر شمالی زیبا😘بوس به چشمان زیبات چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 اقا هستم. اره سمت غرب دیگ از دست شمالیا در اومده😅😅 ولی خوب هرجا باشی تهش دلت تنگ شهر خودت میشه ببخشید😇شهر خودمو که خیلی دوست دارمولی شمال خیلی خوبه هواش عالیهبارون دریاشهرما خشکه خیلیمن از شمال برگشتنی افسردگی میگیرم وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
کاندس عضویت: 1400/08/27 تعداد پست: 4381 باشه گل قشنگم دختر شمالی زیبا😘بوس به چشمان زیبات قربون قلب مهربونت عزیزم 💖.ان شالله بیای و بهتون خوش بگذره خوش قلب جان🥰😘
amiirkhaaan عضویت: 1403/08/10 تعداد پست: 1903 ببخشید😇شهر خودمو که خیلی دوست دارمولی شمال خیلی خوبه هواش عالیهبارون دریاشهرما خشکه خیلیمن از شمال ... پس باید شیرنی بدی 😂😂 بارون و جنگل میچسبه من نمیتونم دل بکنم حتی چند روز من پر از گناهم ولی ملتمس درگاهتم . 🌹
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5433 قربون قلب مهربونت عزیزم 💖.ان شالله بیای و بهتون خوش بگذره خوش قلب جان🥰😘 خدانکنه گل خانومحتما خوش میگذرهاب هوا عالی مردم خون گرم مهربون با شخصیت 😘چرا خوش بگذره چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
lady_richard عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1004 بخاری روشنه و زیر پتو هستم همین الان جنوب هم کولر روشنه زیر کولریم
shomali68 عضویت: 1398/06/16 تعداد پست: 2367 عالی و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر
پپپینکییووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5360 پس باید شیرنی بدی 😂😂 بارون و جنگل میچسبه من نمیتونم دل بکنم حتی چند روز 😄در کل شمال خیلی خوبه فقط تابستونش گرمه وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!