2777
2789
عنوان

فیلم خسته نباشید نگاه کردین

123 بازدید | 6 پست

دیدین ؟

قشنگ بود به دلم نشست

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون که عطاران توش بازی کرده؟

نه

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا   

فیلمی که تک لحظه های کمدی و بسیار خوبی دارد مخصوصاً دیالوگ های بین مقنی و رومن . انتخاب کویر و بازیگران بومی بسیار مناسب بود . در میون این همه فیلم شهری این فیلم  غنیمت است. راستی کسی اسم آهنگی که رومن در ماشین می خواند می دونه ؟