2777
2789
عنوان

کیا طلاق عاطفی هستن بیایین درد و دل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5056 بازدید | 59 پست
توروخدا درستش کن پدر و مادرم ۱۵ ساله طلاق عاطفی هستن و یک کلمه حرف نمی‌زنن

میشه بگید چجوری نیازهای مادی رو برطرف میکنه پدرتون ؟مهمونی میرن باهم؟چرا مادر تون جدا نشده وبره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی منم سرد شده هیچ عشق ودوست داشتنی بینمون نیست حتی ذره ای .فقط هم‌تحمل میکنیم .سخته زندگی که با جوونی وعمرت وگذشت هات وقانع بودنات بهم زدی بزاری بری .من میتونم جدا بشم ولی بخاطر دخترام موندم میدونم وقتی نباشم پدر خوبی بالا سرشون نیست که حواسش بهشون باشه .بعداز ۲۹سال زندگی تکلیفم باخودم مشخص نیست نه دل رفتن دارم نه شوق زندگی .

زندگی منم سرد شده هیچ عشق ودوست داشتنی بینمون نیست حتی ذره ای .فقط هم‌تحمل میکنیم .سخته زندگی که با ...

اخی عزیزم ۲۹  سال واقعا یک عمره

بچه هاتون باید بزرگ باشن تاالان؟

اتفاقا تو باشگاه یه خانمی بود ۵۰ سال ببالا تازه جدا شده بود ،،فروشنده شده بود

بنظر من دیگه اون سن وقت استراحت و خوشگذرونیش بود، گرچه نمیشه قصاوت کرد اصلا

ولی گاهی ساختن با اون‌مرد بهتره تا بریم بیرون و دوباره همه چی صفر

خوب خانم مهری ندارهولی آقا دوسش دارهآقایون این مدلی نشون میدن حسشونو.امکان نداره مردی از زنی بدش بیا ...

ولی امکان داره مرد هیچ حسی به زنی نداشته باشه و باهاش زابطه برقزا. کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
استارتر بهرحال که میمونی تو این زندگیاین زندگی تو هست و تنها فرصتت برای زندگی کردپس امضامو بخونتو ای ...

کی گفته هر ازدواجی تنها فرصت برای زندگی کردنه؟؟ چه بسا زندگی هایی که تموم شد و زندگی های بهتری شروع شد

گذشت اون زمان که با لباس عروسی میرفتن خوته بخت و با کفن میومدن بیرون!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

با شوهرتون صحبت کنین و بگین که این رفتارش تاثیر منفی روی روح و روان و کیفیت زندگی تون میزاره 

گاهی بی توجهی و نداشتن علاقه و محبت باعث میشه این طلاق عاطفی به جدایی واقعی برسه خانم 

کی گفته هر ازدواجی تنها فرصت برای زندگی کردنه؟؟ چه بسا زندگی هایی که تموم شد و زندگی های بهتری شروع ...

دوباره متمم رو بخون!

تنها فرصت برای زندگی کردن رو گفتم

عمرمون

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
من مغرورم از یه طرفم دعوا کردیم گفت نمیخواد با من باشه یه روزم گفت علاقه به من نداره ممکن نیست من سم ...

سلام عزیزم امیدوارم این پیامم بهتون کمک کنه فقط میدونم بیشتر زندگی های متاهل و موفق زندگی هایی هستن که توشون رابطه جنسی وجود داره به چشمم دیدم و این حرف رو نه فقط برای شما بلکه تمام افرادی که تو زندگی بدون هیچ دلیل خاصی احساس خوبی ندارن میگم ان شاءالله بهتون کمک کنه خواهرانه بگم زندگی های موفق رابطه های گرمی دارن مثلا یکروز در میون رابطه رو دارن شما این کار رو بکن اگر فکر میکنی مشکل اینجاست اینکار رو تکرار کن مردت هم خودکار عادت میکنه و وابسته شما میشه بیشتر مردها از رابطه نمیگذرن 😅خودم متاسفانه خیلی ازین موضوع تا حدودی ضربه خوردم به دلیل سهل انگاری و کم شمردن رابطه جنسی در زندگی زناشویی 🌺

دلیلی ندارد به تو فکر کنم ، تو ناخودآگاه در ذهن منـی...❤