2777
2789
عنوان

خواستگاری در دانشگاه

238 بازدید | 34 پست

من خودم یه دختر محجبه ام و یه پسر به ظاهر مذهبی هم چند وقته هر جا منو می‌بینه زوم میکنه روم همین دیر یه امتحان داشتم و توی سالن امتحانات بودم پسره داشت رد میشد که بهمو دید وقتی امتحانم تموم شد و اومدم بیرون یهو دیدمش هنوز بیرون ایستاده و با استرس دستاشو میماله بهم و هی چپ و راست میره منو که دید یه قدم اومد جلو و انگار خواست یه چیزی بگه منم محل ندادم و بی‌تفاوت رد شدم انگار که هیچی ندیدم طفلک همون جوری خشکش زد احتمال میدم یا ازم می‌خواسته خواستگاری کنه یا چون منو همیشه با دوستم میدید برای خواستگاری از اون واسته کنه

چون توی هر دو مورد بی تجربه ام نمیدونم اگه یه روز اومد جلو و یه چیزی گفت چی بگم و چه عکس العملی نشون بدم؟

اگه کسی واقعا تجربه داره بلده یه کمکی بکنه میترسم اگر اون روز برسه گند بزنم و آبروم بره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگو ببینم

شما هم ازش خوشت میاد؟

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

ابرو رفتن نداره

شوهرمن تو دانشگاه سال ۹۲ ازم خواستگاری کرد شمارمو گرفت الان ۱۱ساله زنشم

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

آدم با آدم فرق داره اما تو دانشگاه من پیشنهاد دوستی زیاد داشتم تا خواستگار😮‍💨

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

اگر دوسش داری بگو با خانواده بیا خواستگاریم

نمیشناسمش فقط بعد از حرکت دیروزش یادم میاد که از یک ترمه روم زومه البته من اون زمان حواسم نبوده بعد از دیروز رفتارای قبلیش برام معنا پیدا کردن