2821
2789
عنوان

تنبلی تخمدان مقاوم به انسولین

300 بازدید | 36 پست

تنبلی تخمدان چرا انقدر زیاد شده؟

با هرکی حرف میزنم میگه تنبلی تخمدان دارم 

از وقتی فهمیدم منم دارم حالم خیلی بده😔دائم باید رژیم داشته باشم ورزش کنم بیشترِ چربی ذخیره میشه تو شکم پهلو و حالا حالاها نمیره...

احتمال اینکه دیابت نوع ۲ بگیرم زیاده

یدونه همین تنبلی تخمدانم مونده بود

بچه داری

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من هم دارم..ی عالمه چربی و سر بی مو .‌و بدن پر موو...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله عزیزم

زیاد شده چون سبک تغذیه‌مون اشتباهه، فعالیت فیزیکیمون کمه، استرس داریم مدام، ساعت خواب و بیداریمون نامنظمه، میان وعده سالم نمی‌خوریم، آب کم می‌خوریم، سابقه ژنتیکی داریم و…

من هم وقتی برای چک‌آپ بارداری رفتم متوجه شدم دارم اما با تغییر سبک زندگیم براحتی دوبار باردار شدم و الان هم مشکلی ندارم.

بله عزیزمزیاد شده چون سبک تغذیه‌مون اشتباهه، فعالیت فیزیکیمون کمه، استرس داریم مدام، ساعت خواب و بید ...

چه تغییری توضیح بده؟🥺

الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..❤️

ن هنوز نامزدم

بعدش اصلاااا جلوگیری نکن

اصلااا 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بله عزیزمزیاد شده چون سبک تغذیه‌مون اشتباهه، فعالیت فیزیکیمون کمه، استرس داریم مدام، ساعت خواب و بید ...

من اصلا بارداری برام مهم نیست اما این ک دائم باید هواسم ب خورد و خوراکم باشه و شکم پهلو دارم عذابم میده 

من از وقتی چشم باز کردم از وقتی یادمه شکم پهلو داشتم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز