ما یه اکیپ چهار نفره داریم باهم دوستیم معمولا همو توی دانشگاه میبینیم
سه تامون تهرانی هستیم یکیمون اهوازی
اون دختر اهوازیه خیلی دختر خوب و مهربونیه و ما دوتا باهم جور تریم
این با یه پسر تو دانشگاه دوست معمولی بودن تا اینکه پسره با دوست دخترش به هم زد و اومد با این دوست من بهش اعتراف کرد و دوستم هم قبول کرد تقریبا دو هفته پیش ، دو هفته پیش روز یکشنبه
رابطشون هم به شدتتت رمانتیک بود پسره واقعا یه لاو بامبینگ خیلی خیلی شدید براش داشت با خانواده های همدیگه حتی حرف زدن آخرین قرارشون سه شنبه بود روز دختر که یه دفعه دوستم اومد تو گروه گفت رفتیم سینما(یبار دیگه هم رفته بودن سینما و دوستم از شیطنت پسره تعریف کرده بود برامون و موقعی هم اومد ارایشش کلا پاک شده بود برامون قابل حدس بود که چخبر بوده) و کلا برام یه عروسک کوچیک تر از کف دست گرفته(پسره خیلی پولداره و همیشه هم کادو هاش خیلی سنگین و فلان و اینا بود خیلی خیلی غیرمنتظره بود که بخواد یهو یه چیز کوچیک بگیره اونم در حالی که اولین هدیه رسمیش به دوست دخترش بود و هم کادوی ماهگرد آشناییشون_دوستیشون نه- هم کادوی روز دختر حساب میشد)
تا یهو دیشب ساعتای ۱۲ بود دوست مشترکمون بهم زنگ زد با یه لحن خیلی مضطرب گفت که فلانی گفته من میخوام واسه همیشه انتقالی بگیرم برم اهواز بهم زنگ نزنید پیام ندید برام مشکل پیش اومده
اون دختری که حتی تعطیلات تابستون نمیخواست برگرده اهواز چون میخواست با ما و پیش دوست پسرش باشه یهو همچین چیزیو گفت
نگرانم خیلی ، من از روز اول یکم به پسره بدبین بودم با وجود اینکه همه از جنتلمنی و خوب بودنش ذوق میکردن
الانم حس بدی دارم میترسم از طرف اون آسیبی دیده باشه
با هیچکدوممون هم حرف نمیزنه
به نظرتون ممکنه واقعا پسره کاری باهاش کرده باشه ؟آخه ظاهرش خیلی پسر خوبی بود جلوی ما کلی قربون صدقه میرفت کلی خود دوستم ازش تعریف میکرد و من فقط یبار اونم قبل رل زدنشون چیز بدی ازش دیدم که اشک دوستمو درآورده بود
انقد استرس دارم و دلواپسم برای دوستم که تصمیم گرفتم تاپیک بزنم