2777
2789
عنوان

فردا کنکور دارم میشه ارومم کنین

215 بازدید | 18 پست

یه حالت عجیبی دارم.کامل تلاشمم کردم..تخمینمم باید بالای 70 درصد باشه..دعا کنین فردا خوشحال باشم

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که قبول شی گلی 💚

به هر آرزوی که داری برسی 🧡

عاقبت بخیر شی💙

در تمامی مراحل زندگیت رستگار باشی ❤️

برات خیلی دعا می‌کنم قبول شی 💛

خدا به حق فاطمه زهرا رتبه خوبی بیاری 🤍

برات صلوات فرستادم 💜

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

انشالله که موفق میشی عزیزم دختر برادرم هم کنکور داره الهی که خدا نتیجه زحماتش را بهش بده موفق و سربلند بیاد بیرون از کنکور قربونش برم الهی امروز تنها بود خانوادش رفتن عروسی اقوام مجبور بود نره موند خونه ما 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

خدایا کمک همه تون کنه دخترایی که کنکور دارید 🤍

منی که کنکور ندارم شما رو میبینم می‌خوام سکته کنم استرس شو منم اینجا میکشم 😂 البته مال من سال بعدی هست کنکورم

فقط 46 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم

انشالله که موفق میشی عزیزم دختر برادرم هم کنکور داره الهی که خدا نتیجه زحماتش را بهش بده موفق و سربل ...

منم امسال چندین تا از فامیلام عروسی گرفتن هیچ کدومو نرفتم.خدامیدونه که هیچ تفریحی نداشتم امسال

خدایا کمک همه تون کنه دخترایی که کنکور دارید 🤍منی که کنکور ندارم شما رو میبینم می‌خوام سکته کنم است ...

عزیزم موفق باشی