2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوام ۱۰روز بشه.بعد.گفتم بپرسم کسی بوده...تو این تاریخ بیبی بزنه مثبت شده باشه

اوه نیاز نیست 7 روز بعد جواب دقیق میده بهت تازه همون روز موعدم جواب میده معمولا شما که 6 روز گذشته صبح میتونی بزنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

فردا بزن من ۷ روز بعد موعدم بی بی چک زدم مثبت شد

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

از چند وقت بگذره .اگه باردار باشم.ممکنه منفی بزنه؟

چون سر بچه اولم منفی زد.اما باردار بودم...فکرکنم تو دوماهگی بودم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

امکان داره.مثبتش کاذب بشه؟.چون منفی کاذب خیلی میده.اما بعد ازمایش معلوم میشه طرف بارداره

امکان داره.مثبتش کاذب بشه؟.چون منفی کاذب خیلی میده.اما بعد ازمایش معلوم میشه طرف بارداره

بی بی چک معمولا بعد ۷ روز میتونه دقیق جواب 

بده ولی بعضی ها به خاطر اینکه زود میزنن منفی کاذب نشون میده

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

بی بی چک معمولا بعد ۷ روز میتونه دقیق جواب بده ولی بعضی ها به خاطر اینکه زود میزنن منفی کاذب نشون می ...

نه من دیر زده بودم😂خیلی دیر..

ممنون

نه من دیر زده بودم😂خیلی دیر..ممنون

😂😂