2777
2789

من انسانی بودم 

اره اقتصاد رو خوب تونستم بزنم،اول عربی زدم بعد رفتم اقتصاد چون اقتصاد رپ واقعا خوب خونده بودم سریع رفتم اقتصاد زدم که بتونم ازش درصد بگیرم بعد رفتم فلسفه منطق اخر تاربخ جغرافی

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
من انسانی بودم اره اقتصاد رو خوب تونستم بزنم،اول عربی زدم بعد رفتم اقتصاد چون اقتصاد رپ واقعا خوب خو ...

خب مشکل اینه من اقتصادوگزاشتم آخرسری خیلی هم خوندمش ولی اصلن وقت نشدبزنمش نمیدونم چجورزدمش

بیشترازهمه درساخونده بودمش

توچجوروقت کردی بزنیش؟روان هم وقت کردی ایا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مشکل اینه من اقتصادوگزاشتم آخرسری خیلی هم خوندمش ولی اصلن وقت نشدبزنمش نمیدونم چجورزدمشبیشترازهمه ...

اتفاقا منم توی ازمونای قلمچی همیشه این مشکلو داشتم اخر از همه اقتصاد میزدم و وقت کم میاوردم برای همین تصمیم گرفتم سر کنکور اول عربی بزنم بعد اقتصاد که وقت کم نیارم از طرفی روی اقتصاد بیشتر از تاربخ جغرافی یا فلسفه منطق تسلط داشتم پس درصد گیری ازش راحت تر بود و منطقی بود که روی اقتصاد زوم کنم روان هم اره حدودا فک میکنم ده یا دوازده تا زدم در کل مشکل وقت کم اوردن نداشتم ولی جغرافی کم زدم واقعا سخت بود

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
اتفاقا منم توی ازمونای قلمچی همیشه این مشکلو داشتم اخر از همه اقتصاد میزدم و وقت کم میاوردم برای همی ...

مشکل اینه من قلم چی شرکت کردم ولی عوضیااصلن وقت بندیمونودرست نکرده بودن دوتادفترچه رومیدادن میگفتن بزنین

اصلن وقت بندیم درست نبود

کلی همایش ونکته تست واسش دیده بودم:)