2777
2789
عنوان

طلا گم کردم😔

111 بازدید | 4 پست

پنجشنبه پیش دم عابر بانک ۲۰۰تومن دادم یه نفر که برام بزنش کارت ۲۰۰رو گرفت و الکی گفت زدم و رفت 

این پنجشنبه صبح ام دستبند طلام که ۲گرم بود گم شده همه جارو گشتم نیست توخونه نیست بیرون رفتم صبح حتما که بردن فروختنش بااینکه بعدظهر ب اتحادیه اعلام کردم ک گم شده ولی کار از کار گذشته چرا اخه انقد ضرر داره بهم میخوره

امیدوارم برنده بشی توی اون جنگی که به هیشکی درباره اش نمیگی(:🌻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 💔

خیلی حس بدیه پشت سر هم  اینطوری ضرر بیاری 

منم چند بار برام پیش اومده  ولی بعدش  طور دیگه خدا کاری کرده جبران شده برام 

ان شاءالله برای شما هم  یه جوری جبران بشه و طلات پیدا بشه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

پناه بر خدا

بذارش پای خیریت

ما دو ماه پیش ماشینمون تصادف کرد،تی وی خونه سوخت،ماشین لباسشویی خراب شد

بعد یهویی بابام مریض شد،دوماه بیمارستان بستری شد،هنوز درگیریم

تا باشه قضا بلا به مال و اموال بزنه،خدا سلامتی بده بهتون

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...