2777
2789
بیا منوبخور

لطف کنی وقتی با استارتر یه تاپیک حرف میزنم زیر پست دیگران نظری نذاری نیازی نیست خورده بشی، خسته ام کردید همتون هر وقت با ایشون من حرف زدم یکیتون اومد همین برنامه رو اجرا کرد

درخواست دوستی از خانمها هم به هیچچچچچچچچچچچچچ عنوان پذیرفته نمیشود

فیلم باز تصور من ازت یه ادم پر از انرژی و با حس مثبت فراوونه نه یه ادمی که اینقدر غمگین باشه و از سخ ...

همیشه سعی میکنم که سرحال باشم 😅 حداقلش اینه که حال بقیه رو خراب نکنم 

ولی بعضی وقتا آدما کم میارن آسمون 😕هیییییییییی

ولی خب خدا کنه همون‌طور که تو میگی بشه و به به الآنم بخندم 😂 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطف کنی وقتی با استارتر یه تاپیک حرف میزنم زیر پست دیگران نظری نذاری نیازی نیست خورده بشی، خسته ام ک ...

خوب اگ میخای باهاش رفیق بشی برو بهش بگو این بازی ها چی😂😂

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه..! ♡ ️

ببین پریسا خانم ما الانشم رفیق و دوست هستیم دیگه ، ولی بعضی از کاربرای خانم خیلی تند برخورد میکنن و....

مشکلش چیه آخه 

باهاش رفیقم مگه نمیدونی برو کل تاپیکاش رو بخون، برا همین میگم هر سری یه بحثی پیش میارن کار به دعوا میکشه، جرم و جنایتی نکردم که بترسم، من با فیلم باز رفقیم، متوجه شدید، تمام😉😘

همیشه سعی میکنم که سرحال باشم 😅 حداقلش اینه که حال بقیه رو خراب نکنم ولی بعضی وقتا آدما کم میارن آس ...

بهترین کار همینه، همیشه شاد و خوشحال پیش به سوی روزهای خوب، من میدونم تو میتونی تو هر موردی که اراده کنی موفق بشی، اینم میدونم تا الان باعث نشدی حتی یه بار حال کسی خراب بشه اینا همه از محبتته و مهربونی زیادت ولی زیاد هم تو دنیای واقعی محبت زیادی نکن که تبدیل بشه به وظیفه، متعادل باش، اندازه نگه دار که اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست😍😍😍

شاعر شدم ولی ایندفعه شعر از خودم نسرودم😂😂😂😂😂

بهترین کار همینه، همیشه شاد و خوشحال پیش به سوی روزهای خوب، من میدونم تو میتونی تو هر موردی که اراده ...

اهووووم میفهمم چی میگی 💚😊

خب همیشه از سروده های شما استفاده کردیم ایندفعه رو هم فاکتور‌ میگیریم 😉😂😂

جات خالی نشستم توی طبیعت خدا دارم لذت میبرم 😅 می‌خوام ناهار درست کنم ، اگه میتونی خودتو برسونی وایسم باهم بخوریم ..؟😂 

[QUOTE=380777662]اهووووم میفهمم چی میگی 💚😊 خب همیشه از سروده های شما استفاده ک

عههههههه، افرین اشعار منو یه جا ثبت کن که هیچوقت فراموشت نشه خیلی گرانبها هستن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

واااااای چه عالی خیلی خوش بگذرون اگه نزدیک بودم با کمال میل میومدم ولی خیلی مسیر دوره مگه اینکه طی الارض کنم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من الان گوشه ی خونه نشستم و به افق خیره که ناهار چی بخورم اخه کسی خونه نیست غذا هم نداریم😂😂😂😂😂😂😂😂

[QUOTE=380777662]اهووووم میفهمم چی میگی 💚😊 خب همیشه از سروده های شما استفاده کعههههههه، افرین اشعا ...

تا الان حتما ناهار خوردی 😅😂 نوش جونت 

حیف که خیلی خیلی دوره 😕 هئیییییییی 

ولی طی الارض خوبه هاااااا اگه تونستی انجامش بده 🥹🙂😂 

راستی همه شعراتو حفظ میکنم که هیچ وقت یادم نره 🥹 😂 😂 

تا الان حتما ناهار خوردی 😅😂 نوش جونت حیف که خیلی خیلی دوره 😕 هئیییییییی ولی طی الارض خوبه هاااااا ...

اتفاقا جات خالی همین الان یه کنسرو ماهی با پیاز سرخ کردم خوردم دارم میترکم احساس میکنم تا فردا هیچی دلم نخواد، اخه چرا اینقدر خوردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اره خیلی فاصله زیاده، اگه بلد بودم حتما طی الارض میکردم همصحبتی با تو واقعا لذت بخشه خیلی خوش صحبتی☺️☺️☺️، امیدوارم از خوردن ناهارت در دامان طبیعت کمال لذت رو برده باشی 

شعرای من در گرانبها هستن ببینم میتونی یه دیوان از توش در بیاری😂😂😂😂😂😂😂

اتفاقا جات خالی همین الان یه کنسرو ماهی با پیاز سرخ کردم خوردم دارم میترکم احساس میکنم تا فردا هیچی ...

نوش جونت 😉 

مطمئنم تا الان بازم گرسنت شده 😂😂 روزای بهار آدم زود به زود گرسنش میشه 😅 خودم چندباری ناهار میخورم 😂 ببین پاییز و زمستون چاق میشم بهار و تابستون لاغر میکنم 😂 

هیس 🤫 صداشو درنیار نمی‌خوام کسی بفهمه 😂 دارم اشعارتو جمع میکنم 

نوش جونت 😉 مطمئنم تا الان بازم گرسنت شده 😂😂 روزای بهار آدم زود به زود گرسنش میشه 😅 خودم چندباری ...

ممنونم، نههههههه اصلا گشنه نشدم هنوز سیر سیرم، خیلللی زیاده روی کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂اتفاقا منم تابستونا بشدت لاغرتر میشم 

افرین، خوشم میاد خودت کار بلدی نیاز به یاداوری نیست پس دیگه ریش و قیچی دست خودت😂😂😂😂😂😂😂😂🥂😂

ممنونم، نههههههه اصلا گشنه نشدم هنوز سیر سیرم، خیلللی زیاده روی کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂اتفاقا منم تاب ...

باشه 🥹

ادوارد دست قیچی ام 😂 😂 😂 

من گشنمه 🙁 😂 شام نخوردم 😬 

باشه 🥹 ادوارد دست قیچی ام 😂 😂 😂 من گشنمه 🙁 😂 شام نخوردم 😬

دستت طلا ادوارد جان 😂😂😂😂😂😂😂

خوب معلومه که منم الان گشنه هستم، مثلا دیروز منو به ناهار دعوت کردی خوب فرض میگرفتیم من قبول میکردم تا تو بری بیای جواب بدی چند ساعت گذشته، تعارف اصفهانی نکن، قرار نشد چون من اصفهانیم بامن هم از این تعارفا کنی، به اینا میگن تعارف خشکه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂