2777
2789
عنوان

ریدم تو دنیا😂

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 33 پست
معلومه توی امضاتم الکی خندیدی😄

😂😂😂

حالا فک کن جاریم عکسه منه 

همش مامانم میگ مث اون عاقل باش 

ولی خو من نمیتونم😂

البته اون ازمن بزرگتره 

میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که حالم از خودم و زندگی خودم بهم میخوره کاش مامانم جای حرف فامیل یکم از منطقش کمک میگرفت و من رو ...

بابا ول کن حرف مفت همیشه هس

چه خوب باشی چه بد

😂😂😂حالا فک کن جاریم عکسه منه همش مامانم میگ مث اون عاقل باش ولی خو من نمیتونم😂البته اون ازمن بزر ...

من مثل شمام نمی تونم نخندم 

سننم زیاد هست ها ولی دائن می خندم 

مراسمات سنگین و عزاداری رو بع زور تحمل می کنم 😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
😂🤣🤣🤣به خدا ۲۰سالمه ،از چندین ساله افسرده‌م وبیماری روان دارم حتی نمیدونم امروز چندشنبست چندمه چ ...

وای دختر برو بزن بیرون حالتو خوب کن🥰

وای دختر برو بزن بیرون حالتو خوب کن🥰

وسواس دارم ،برم تو جمع ها دیوونه میشم ،همش حس می‌کنم ازم بد میگن یا ازم متنفرن یا دارن تحملم میکنن وهزار تاچیز دیگه 

فقط آرزو دارم خوب بشم ، من اصلا نمیدونم مردم چ دغدغه های دارن پول وهمه چی وزیبایی ها معناشو برام از دست داده