2777
2789

منو همسرم هیچوقت دعوامون نشده . الانم حتی از گل نازک تر بهم نگفت ولی ناراحته از دستم بدجور.  یه عکس استوری کرده بودم میگفت بردار اینو لختیه منم خو لجباز هرکاری کرد برنداشتم گفتم همینم که هستم زیاد ناراحتی و مشکل داری جدا شیم ( همسرم بی نهایت مهربانه منم مثل بچه ۲ ساله مدام دنبال دعوا بودم که جدا شم و مهاجرت کنم چون همسرم موافق نیست و من شرایطشو دارم) الانم من با رفیقمم . از همسرمم خبری ندارم ۳ روزه. چن باریم رفیقش بهم زنگ زد که باهم صحبت کنید و آشتی کنید گفتم نه اصلا 

این لجبازیو غرور لعنتی کار دستم داده

الان فهمیدم واقعا دوسش دارم و نمیتونم حتی مسافرت برم بدون اون چه برسه مهاجرت

نمیدونمم چکار کنم

یه تعلیقی سیاسی🤕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا داستان که میسازید یکم روی قصه اش وجمله بندیتون بیشتردقت کنید .درآینده امیدوارم داستانهای کوتاه بهتری ازشما داشته باشیم

از باغ می برند چراغانی ات کنند     تا کاج جشن های زمستانی ات کنند    پوشانده اند صبح تورا ابرهای تار    تنها به این بهانه که بارانی ات کنند    یوسف به این رها شدن ازچاه دل مبند    این بارمی برندکه زندانی ات کنند   ای گل گمان مکن به شب جشن می روی    شاید به خاک مرده ای ارزانی ات کنند   یک نقطه بیش فرق رحیم ورجیم نیست    ازنقطه ای بترس که شیطانی ات کنند  آب طلب نکرده همیشه مرادنیست    گاهی بهانه ایست که قربانی ات کنند

معلومه اخه ادم سره يه عكس زندگيشو خراب ميكنه

من شدیدا لجبازم

اصلا اینجور آدمی نبود

خونوادش همه عکس لختی میزارن

منم بارها گزاشتم

نمیدونم یهو چش بود

یه تعلیقی سیاسی🤕