2777
2789
عنوان

میخوام نذری بدم

175 بازدید | 19 پست

واسه محرمی میخوام غذا بپزم بدم نیازمند ها بگید به نظرتون چه غذایی درست کنم خودم میگم زرشک پلو با مرغ درست کنیم با مادرم میخوام توی کوچه شربت هم بدم

آقا هستم خبر مرگم

آفرین پیشاپیش قبول باشه 

هرچیزی ک در توانتونه حالا زرشک پلو یا عدس پلو آشی قرمه قیمه هرچی

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

آفرین پیشاپیش قبول باشه هرچیزی ک در توانتونه حالا زرشک پلو یا عدس پلو آشی قرمه قیمه هرچی

ممنونیم از شما.

ی غذا خوشمزه درست میکنیم با مادرم که نیازمند ها نوش جونشون بشه

آقا هستم خبر مرگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونیم از شما.ی غذا خوشمزه درست میکنیم با مادرم که نیازمند ها نوش جونشون بشه

اجرتون با امام حسین مطمئن باش چندبرابرش نصیبت میشه چه در این دنیا چه اون دنیا 🩷❤️‍🩹

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

ممنونم از شما ی غذا خیلی خوشمزه درست میکنم خوششون بیاد به بجه های کوچه هم شربت میدم

انقد نگو غذای خوشمزه🥲 گشنم شد😿

عاقااااا😂ی پُرس جوجه کباب و کوبیده ارسال کنم براتون؟😅

تو اسم غذارو نیار نمیخام ارسال کنی🙁

اجرتون با امام حسین مطمئن باش چندبرابرش نصیبت میشه چه در این دنیا چه اون دنیا 🩷❤️‍🩹

ممنونم انشاالله خدا هرچی غم دارید از بین ببره فقط شادی و خوشحالی وارد زندگیتون بشه

آقا هستم خبر مرگم