هرچیزی ک در توانتونه حالا زرشک پلو یا عدس پلو آشی قرمه قیمه هرچی
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ممنونیم از شما.ی غذا خوشمزه درست میکنیم با مادرم که نیازمند ها نوش جونشون بشه
اجرتون با امام حسین مطمئن باش چندبرابرش نصیبت میشه چه در این دنیا چه اون دنیا 🩷❤️🩹
ما مگس هارو مسخره میکنیم که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️🩹👋🏻
ممنونم از شما ی غذا خیلی خوشمزه درست میکنم خوششون بیاد به بجه های کوچه هم شربت میدم
انقد نگو غذای خوشمزه🥲 گشنم شد😿
عاقااااا😂ی پُرس جوجه کباب و کوبیده ارسال کنم براتون؟😅
تو اسم غذارو نیار نمیخام ارسال کنی🙁