2777
2789

من نداشتم این حالتو ولی هر حالتی طبیعیه واسه بارداری چون از قصد نیست

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا بیشتربود تو ماه های اول ولی الان باز ادامه داره کمترشده . من خیلی اذیتم فقط دلم میخاد تنهابا ...

ابن چند ماهم ان شالله به خیر و عافیت بگذره تموم میشه عزیزم ، دیگه باید مدارا کرد چاره چیه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نکن این کار گلم خدایی نکرده یهو شوهرت بهت خیانت می‌کنه

آدمش نیس .زودمچش میگیرم خیلی هم میترسه ازم . بعدک خیلی خانواده دوسته نمیکنه ازاین غلطا. من کلا ازرابطه جنسی بدم اومده قبلا خوب بودم تو بارداری اینجوری شدم فرارمیکنم 

اره درسته. میترسم دل دخترم بشکنه انقدر من هی میگم برو دس بهم نزن

هزیزم 😔 اشکال نداره سعی کن یکم تحملت رو بیشتر کنی باهاش وقت بگذرون ازش یکم فاصله بگیر باهاش بازی کن مثل توپ بازی و ازین چیزا چند سالشه؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم