2777
2789
عنوان

صحبت با صدای بلند

80 بازدید | 9 پست

بچه ها شما یکی با صدای بلند حرف بزنه مث فریاد زدن یا گوشیش رو گرفته دستش و نگا میکنه زنگ میخوره اما جواب نمیده اونم تو جمع و همه باید صدای گوشیشو تحمل کنن چی بهش میگین ؟

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

فحش های بد بد تو ذهن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه مامانم اینا اینطوریه   وقتی شوهرم حواسش نیست یواشکی بهشون علامت میدم یواش حرف بزنن حالا شوهرم متنفر از سرصدا  

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

من فروشنده ام مشتری میاد داخل مغازه یهو با صدای فریااااااد میگه جنسو عوض کن 

بش میگن خانم یا آقا آرومتر لطفا چرا داد میزنین بعد شروع میکنن به دعوا راه انداختن و فحش دادن 

یا بشون میگم لطفا گوشیتو جواب بده یا خاموشش کن 

اخه مغازه کوچیکه و شلوغ میشه صدا به صدا نمیرسه 

خیلی بدم میاد از این کار بهش میگم میشه سایلنت کنی

دققیقا منم

بش گفتم گوشیتو جواب بده سرفحشو کشید بم 

گذاشته بودش رو ویترین مغازه نگاش میکرد زنگ میخوره و لبخند میزد ولی جوابشو نمیداد

آخرشم از کوره دررفتم بش گفتم یا خاموشش کن یا جوابشو بده 

بم شروع کرد فحش دادن 

بش گفتم تو بی ادبی هنوز آداب اجتماعی بلد نیستی بدونی توی مغازه یا توی جمعی نباید همچین رفتاری رو نشون بدی 

تهش هم بش گفتم اگر هم میخای قیافه گوشیتو بگیری هممون اینجا گوشیمون مدلش بالاتر از مدل گوشیته