2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره ایرانی بخریخارجی بخری چیا بخری از کجا بگیری چون واقعا قیمت ها از یه جا تا یه جای دیگه همون جنس و مارک فرق داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
تیشرت و شلوار و بادی جنس نخ زده ۱ میلیون و ۲۰۰ دقیقا با ۱۰ تومن چی میشه خرید؟

آره درست میگید.

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

جایی میشناسید که قیمت مناسب باشه ؟

بستگی داره کدوم شهری مثلا تهران باشی اقابزرگ خیلی قیمت هاش بهتره چون یه سوله بزرگه و پخش کننده است 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سلام.

من خورد خورد گرفتم.ولی هربار پونصد ششصد یه تومن پول لباس  واینارو دادم.از اول حاملگی دخترم شروع کردم به خریدن.

دوهفته دیگه فارغ می شه.

اللهم صل علی محمد وآل محمد.        اگه سوال عقیدتی ویا مذهبی دارین در حد توان جوابگو هستم.