2777
2789

پایه واقعا صفر و دوسال دوری پرستاری شدنیه 

نگید فلانی با دوماه و ...ک اوتا یا پایه شون قویه یا تیرهوشانن 

من خودمو میگم ک پایه ام صفره و کلا ۳۲۴روز وقت دارم تا کنکور بعدی پرستاری دولتی شهرستانی امیدی هست؟

واقعیت بگین لطفا 

پرستاری که سهله ...پزشکی هم میتونی قبول شی فقط بخون 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رتبم 60 هزار شد و سال بعدش از صفر خوندم اونم از دی ماه و رتبم 5 هزار شد الانم رادیولوژی میخونم

توروخدا جدی میگی؟

اون سالی ک ۶۰هزار بودی خونده بودی و این شد؟

تیرهوشان بودی؟

چند مدت  خوندی شروعت از کی بود

ببخشید سوالام زیاد شد 

پرستاری چیه بابا بخون یه رشته پردرآمد بیاری

پرستاری برام ارزو هست از لحاظ روحی داغونم کمالگرایی ،وسواس فکری ،مشکلات خونه رتبه پارسالم افتضاح بود افسرده بودم نخوندم 

توروخدا جدی میگی؟اون سالی ک ۶۰هزار بودی خونده بودی و این شد؟تیرهوشان بودی؟چند مدت خوندی شروعت از کی ...

نه نخونده بودم. مدرسه عادی درس خونده بودم. از دی تا کنکور تیرماه. مشاور گرفتم و هر روز ساعت 6 بیدار میشدم و به زندگیم نظم دادم 

نه نخونده بودم. مدرسه عادی درس خونده بودم. از دی تا کنکور تیرماه. مشاور گرفتم و هر روز ساعت 6 بیدار ...

پس شدنیههههه🥺🥺

فیلم میدیدی؟

پایه چطور بود قبل شروع ؟

من پارسال درسنامه خوندم هیچی تست نمیتونستم بزنم الان بهترم  مجبورم برا ۴تادرس ببینم چندجا گفتن اشتباهه فیلم دیدن 

شما بنظرت مهم ترین عامل چی بود تو پیشرفت رتبه ات

پس شدنیههههه🥺🥺فیلم میدیدی؟پایه چطور بود قبل شروع ؟من پارسال درسنامه خوندم هیچی تست نمیتونستم بزنم ...

نه اتفاقا سال قبلش که رتبم خراب شد فقط فیلم میدیدم. ولی سالی که خودم خوندم بیشتر تست میزدم و فقط جاهایی که مشاورم گفته بود با خوندن درسنامه نمیفهمی فیلم ببین. 

به نظرم مهم ترین چیز اینه که یه نظم به زندگیت بدی هر روز سر یه تایم خاص بیدار شی هر روز درس بخونی اونم با علاقه نه از سر اجبار 

که به نظرم مشاور داشتن خیلی کمک کنندست برای نظم دادن به زندگی