2777
2789
عنوان

مامانم چرا اینجوری شده

53 بازدید | 5 پست

مامانم جدیدا خیلی غر میزنه انگار هوووشم !

قبلا اینجوری نبود.  من خیلی دوسش داشتم یعنی همیشه تو ذهنم میومد بی کسم میگفت فقط مامانمو دارم که بنده خدا کاری ازش برنمیاد ولی همه زورشو میزنه

الان داره یه کاری میکنه ازش متنفر بشم ! دلم میخواد از این خونه برم فقط .....

فردا کنکور دارم اما هیچی نخوندم با خودم گفتم میمونم مشت کنکور فقط یه سال توی اون سال همه تلاشمو میکنم بعد هرچی که شد میرم انتخاب رشته میکنم چون دیگه تلاشمو کردم.  ولی الان دیگه نمیتونم میخوام هرچی رشته آش هم شده قبول شدم فقط برم از این خونه !

داره باعث میشه آینده امو داغون کنم

از بابا که نپرسین که حیف اسم پدر و مرد روی......... گذاشتن!

جالب اینجاست شوهرش هرکاری میکنه هرجور باش رفتار میکنه هیچی نمیگه  عین پروانه دورش میچرخه

اونوقت من........

امروز بهش گفتم با این غر زدنات پسفردا پبرشی چی میشی هیشکی پیشت نمیمونه    بعدش گفتم : البته تو فقط سر من غر میزنی .  گفت اره من میدونم کِی غر بزنم و سر کی غر بزنم..!!!!

خوبه خودش بقیه رو ( مثلا خاله ام) رو نصیحت میکنه غر نزن و فلان و اینا بعد خودش ..... تازه فکر میکنه داره کار درست رو میکنه

روز به روز اخلاقا و تفکراتش داره مریض تر میشه

فکر کنم بخاطر کانالیه که تو ایتا عضو شده یه همسرداری مومنانه و طب سنتی  یه سری چرت و پرت دیگه که از عمه هام یاد گرفته !  تفکراتش روز به روز پوسیده تر میشه

نمیدونم چیکار کنم

منم میخواستم عضو شم نشم پس؟

وااای تروخدا اینکارو نکن واسه هر چیزی به متخصصش رجوع کن و به عقل خودت هم رجوع کن  الکی گول نخور فکر نکن هر کی چهارتا کلمه میذاره کنارهم و دو داستان تعریف میکنه کانال داره تریبون داره  واقعا سرش میشه چیزی 

بپت شستشوی مغزیت ندن 

هیچوقت هم گول رضایتمندی هیچ پیجی در هیچ حوزه ای رو نخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای تروخدا اینکارو نکن واسه هر چیزی به متخصصش رجوع کن و به عقل خودت هم رجوع کن الکی گول نخور فکر ...

واللا رضایت مندی طب سنتی رو داشتم  دو تا بیماری خودمو درمان کرد دودل بودم برم همسرداری یا نه

واللا رضایت مندی طب سنتی رو داشتم دو تا بیماری خودمو درمان کرد دودل بودم برم همسرداری یا نه

طب سنتی یه چیزاییش خوبه یه چیزاییش بده

ببین کتابای قانون و شفا ابن سینا رو خوندی؟

طب سنتی قدیم براساس مشاهدات مخدود او ندوره و تنها راه در مان اون دوره بوده علم روز هم در راستای ادامه همونه

هر چیزی که علم تاییدش کرده باسه و با امکانات و پیشرفت های امروز ثابت شده باشه اوکیه 

امکان نداره چیزی درست باشه اما علم الان با اینقدر پیشرفت اطهار نظری دربارش نکنه 

مثلا ملیسا  یا همون بادرنجبویه برای قندخون خوبه و برای دیابت بالا در کنار داروهای دیابت و رژیم غذایی استفاده بشه

واسه دیابتی که اونقدر بالا نیست در کنار ورزش و رژیم فقط این موارد گیاهی که ثابت شده است استفاده بشه و دیگه دارو لازم نیست البته تحت نظر پزشک و با مداوم آزمایش دادن و چک کردن

اما بعضی چیزاش جنبه علمی نداره مثل سرمه برای ضعف بینایی یا اینکه طلا واسه مرد بده   واسه زن خوبه  : اصلا طلا یه فلز نجیبه و حتی خوردنش چه برسه استفادش ضرر و یا سودی نداره

و اصلا بدن زن و مرد اونقدرا ام تفاوت نداره که اینا روش فوکوس میکنن

یا اصلا توی بدن چیزی به اسم خون کثیف یا تمیز وجود نداره

ما سیاهرگ و سرخرگ داریم . خونی که از قلب میاد از طریق ریه در مجاورت قلب دارای اکسیژن بالا و روشن تره و خونی که از کل بدن جمع میشه میره به قلب همون سیاهرگ ها بخاطر اکسیژن پایین تیره تره  برای همین اینکه میگن حجامت کنید خون کثیف بره کاملا غلطه سیاه بودن خون خارج شده هم بخاطر اینه که اکسیژنش کمه چون داری فشار وارد میکنی

مثل وقتی که یه جایی کش میبندی.

یا میگن پریودی خون کثیفه باید بره  مسخره ست خون نیاز بدنه و باعث کم خونی میشه

واللا رضایت مندی طب سنتی رو داشتم دو تا بیماری خودمو درمان کرد دودل بودم برم همسرداری یا نه

برای همسرداری فقط به روانشناس خبره مراجعه کن که خیلی کم گیر میاد امثال عزیزی که کلا شوت ان .  انوشه هم هیچی

حتی هلاکویی که خیلی از اینا بهتره همچین آش دهن سوزی نیست. عقلتو نده دست اینا  . چیزی به عنون مردا اینجورین 

زنا اینجورین وجود نداره . دو تا برادر هم با کلی تفاوت دارن 

همه چی آدم به آدم فرق میکنه . من دیدم مطالبشون رو واقعا همه چیز رو به مسخره گرفتن