2777
2789
عنوان

خسه شدم چیکار کنم پریودم قطع شه😐

58 بازدید | 8 پست

من تقریبا ۹ روزه پریودم قبلشم ۴روز لکه بینی داشتم 

چون پریود نمیشدن ال دی خوردم اینجور شدم

تروخدا ی چی بگید بخورم تموم شه دگ پاهام جون نداره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭

بخاطر ال دیه .‌‌‌‌‌هورموناتو بهم زده دیگ سر خود نخور اصلا قرص خوب نیست استفاده نکن . دکترم نرو بزار بشی پاک ک‌شدی دمنوش زنجبیل بخور هر روز برای مرتب شده پریودت چون امکان بهم ریختنش بازم هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر ال دیه .‌‌‌‌‌هورموناتو بهم زده دیگ سر خود نخور اصلا قرص خوب نیست استفاده نکن . دکترم نرو بزار ...

🥲🥲از وقتی وزنم یکم بالا رفته منظم نیس پریودم گاهی دوهفته درد میکشم پریود نمیشم براهمون ال دی خوردم

پارسال  هم اینجور بودم دکترم رفتم  آزمایش دادم گفت نرمال همه چیز ولی واقعا خسته شوم

🥲🥲از وقتی وزنم یکم بالا رفته منظم نیس پریودم گاهی دوهفته درد میکشم پریود نمیشم براهمون ال دی خوردم ...

هیچی نیست وزنتو بیار پایین ورزش کن ک‌پریودات منظم سه پیاده روی داشته باش گرمیجات بخور منظم شی

هیچی نیست وزنتو بیار پایین ورزش کن ک‌پریودات منظم سه پیاده روی داشته باش گرمیجات بخور منظم شی

مرسی گلم همون تصمیم دارم بعد پریودم رژیم و ورزش شروع کنم ولی تموم نمیشه🥲الان ۹روز شده ..چی بخورم تموم بشه؟