2777
2789

نکات طلایی 

🔴 "استفاده صحیح از نوره"

بخش اول:

🔶 یکی از مواردی که در طب اسلامی بر اون تاکید شده استفاده از نوره هست.

✅ نوره یا واجبی یکی از راه های مهم از بین بردن موهای زائد بدن هست. در پزشکی جدید راه هایی مثل لیزر و موم و کرم موبر و ... توصیه میشه ولی در طب اسلامی استفاده از نوره بیش از هر چیزی استفاده از نوره توصیه میشه.

از قدیم انقدر استفاده از نوره مهم بوده که بهش میگفتن واجبی! یعنی واجبه که استفاده بشه.

🔸 نوره ترکیب ساده ای داره: زرنیخ و آهک آب دیده که به نسبت 6 به 1 تولید میشه. یعنی 6 واحد آهک و یک واحد زرنیخ.

زرنیخ همون آرسنیک معدنی با فرمول شیمیایی As2S3 سولفید آرسنیک) هست.

🔴 متاسفانه برخی تولید کننده های نوره برای اینکه نوره ارزان تری درست کنند این نسبت رو کاهش میدن. مثلا ده به یک میکنند یا حتی برخی از افراد به جای زرنیخ از مواد دیگه ای در نوره استفاده میکنند که این کار درست نیست.

بخش دوم:

✅ نوره برای همه قسمت های بدن خوبه خصوصا زیر بغل ها و ناحیه شرمگاهی که محل تجمع میکروب ها محسوب میشه.

🔴 دقت کنید این نوره هایی که توی بازار هست عملا اکثر خاصیت نوره رو از بین بردن و فقط موبر هست. نوره حتما باید زرنیخ داشته باشه.

پودر موبرهایی که معطر هستن قطعا خاصیت درمانی ندارند. نوره اصل حتما باید بوی تند و یه مقدار بد داشته باشه!

❇️ مهم ترین خاصیت نوره اینه که ضد سرطان هست. آرسنیک و فسفر و گوگرد موجود در نوره برای از بین بردن سرطان های مختلف بسیار موثر هست.

الان این داروهایی که به عنوان شیمی درمانی به بیماران سرطانی میدن چیه؟

همین محتویات نوره هست. اما به جای اینکه این مواد رو از طریق تنفس و پوست به بدن برسونند میان و وارد خون میکنند!

❌ برای همین هم هست که اگه دقت کرده باشید کسانی که شیمی درمانی میکنند موهاشون میریزه.

و این کاملا اشتباه هست.

🔶 نوره رو که نباید مستقیما وارد خون کرد بلکه باید از طریق تنفس و پوست وارد بدن بشه تا اثر ضدسرطانی خودش رو داشته باشه.

قدیم که مردم عموما نوره استفاده میکردند سرطان هم خیلی کم بود.

🔴 وقتی شما دارید نوره استفاده میکنید در حقیقت دارید یه دوره شیمی درمانی رایگان رو میگذرونید!

نوره اصل باید یه مقدار رنگش زرد باشه. هرچقدر نوره سفید تر باشه یعنی آهکش بیشتره و اثرات درمانی کمتری خواهد داشت.

بهتره که نوره در یه محیط کوچک و خنک روی بدن گذاشته بشه.

✅ قبل از استفاده از نوره خوبه کمی خمیری که درست کردید رو بو بکشید. استشمام بوی نوره موجب جلوگیری از انواع سرطان میشه

"کانال تجربه های عالی درمانی"👇🏼💥

بخش سوم:

✅ کسی که هفته ای یک بار نوره بماله با افسردگی و ناراحتی خداحافظی میکنه!

چون نوره موجب از بین رفتن سودای اضافی بدن میشه.

🔴 بانوانی که برای رفع موهای زائد از تیغ و ژیلت و لیزر استفاده میکنند این کار موجب تیرگی این نواحی میشه. برای روشن شدن پوست این نواحی باید از نوره استفاده کنید.

💢علت اصلی به وجود اومده سرطان سینه و کیست سینه افزایش سودا در محل هست. برای همین خانم هایی که دچار سرطان سینه میشن زیر بغلشون ورم میکنه!

🔸 حتی با اینکه طرف شیمی درمانی هم میکنه و اون غده ها رو با عمل جراحی در میارن ولی بازم توده های جدید تولید میشه. باید درمان رو به طور اساسی انجام بدن.

نوره میاد و سودای اضافی و هرچی غده و سلول اضافه بر سازمان توی بدن هست رو از بین میبره.

🔹 ضمن اینکه هرچقدر موهای بدن بلند تر میشن موجب سستی مفاصل و تنبلی انسان میشه.

وقتی نوره استفاده کنید مفاصل قوی و سرحال خواهند شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخش چهارم:

❇️ روش صحیح استفاده از نوره چیه؟

🔶 وقتی حمام میرید قبل از اینکه خودتون رو خیس کنید یه ظرفی رو از آب ولرم آماده کنید و داخلش به میزانی که نیاز دارید نوره بریزید و مخلوط کنید در حدی که یه خمیر در بیاد. غلظتش تقریبا به اندازه غلظت ماست باشه کافیه.

🔸 نکته مهم اینه که موقع مخلوط کردن نوره حتما باید دستکش داشته باشید چون نوره طوری هست که اگه بیش از 5 دقیقه با پوست در تماس باشه موجب سوختگی میشه.

🔹 برای نتیجه گیری بهتر خوبه که از کف پا تا زیر گردن رو نوره بذارید. البته یکی از سنت های اسلامی این هست که یه مقدار خیلی کم نوره بین دو ابرو و نوک بینی بذارید.

🔺 از اونجایی که موهای ناحیه شرمگاهی و زیر شکم یه مقدار ضخامت بیشتری دارند توصیه میکنیم اول اون قسمت ها رو نوره بمالید تا موهای زائدش از بین بره.

هر قسمتی رو که نوره گذاشتید نهایتا بعد از 5 دقیقه بشورید.

🔸 اگه بعد از گذاشتن نوره پوستتون قرمز و ملتهب شد تمام بدن یا قسمت های ملتهب رو با روغن بنفشه زیتونی یا روغن گل سرخ آغشته کنید. این کار موجب آروم شدن پوست میشه.

موقع استفاده از نوره بدن باید خشک باشه.

🔺 دقت کنید که نباید به صورت نشسته نوره استفاده کنید چون ممکنه مشکلاتی مثل باد فتق رو به وجود بیاره.

✅ حتما از نوره اصل استفاده کنید تا نتیجه کامل رو ببینید.

🔺 بهتره 12 ساعت قبل و بعد از نوره کشیدن از همبستری اجتناب کنید.

✅ در فصل تابستان از نوره بیشتر استفاده کنید چون آلودگی ها بیشتر در این فصل روی بدن قرار میگیرند.

🚫 نوره کشیدن در روز چهارشنبه ممنوع هست. در روز جمعه هم مکروه هست. در سایر روز ها مستحب هست که از نوره استفاده کنید.

✅ در حالت جنابت هم میتونید نوره استفاده کنید و مانعی نداره.

🚫 دقت کنید که نوره نباید بیش از 5 دقیقه روی بدن بمونه چون موجب برندگی پوست میشه و خطرناک هست.

✅ نوره به دلیل گرمای زیادی که داره روزنه های پوست رو باز میکنه و همین موجب خروج سودای اضافی از بدن میشه. همچنین بلغم و صفرای اضافی رو هم خارج میکنه.

محل اصلی تجمع سودای بدن زیر بغل و ناحیه شرمگاهی هست. برای همین میبینید پوست این قسمت ها کمی تیره تر از سایر قسمت های بدن هست.

🔶 وقتی شما روی این قسمت ها نوره میذارید منافذ پوست باز میشه و سودای اونجا از بین میره و پوست شفاف و زیبا خواهد شد.

اما اگه از تیغ استفاده کنید سودا هر روز بیشتر تجمع میکنه و موجب بیماری میشه و پوست اون قسمت ها تیره تر خواهد شد.

اطلاعات دادی درباره‌ش؟

من سرطان سینه دارم و قراره شیمی درمانی کنم، ضرر نداره برام؟

محبوبِ‌من! عاشق‌هانمی‌میرند! همین‌که‌عاشق‌می‌شوند،مرگ‌خودکشی‌می‌کند...     ممنون میشم درباره سرطان سینه اطلاعاتی دارید ازم دریغ نکنید.♡

من یه عمره نوره استفاده می کنم با افسردگی خداحافظی نکردم چرا؟اینقدر بوی بدی میده که اگه یک هفته هر ...

عزیزم کلا سبک زندگی مون رو باید تغییر بدیم نوره یکی از این توصیه ها هست من خودم هر وقت استفاده میکنم بعدش ی حس سبکی تو بدنم دارم و واقعا احساس خوشحالی دارم و خیلی خوشبین تر میشم نسبت به مسایل اطرافم مشکلات برام آسونتر میشه 

اطلاعات دادی درباره‌ش؟من سرطان سینه دارم و قراره شیمی درمانی کنم، ضرر نداره برام؟

عزیزم عضو این کانال شو و از مشاوره هاش حتما بپرس چون وقتی سرطان میشه باید ی نکاتی رو رعایت کنی 

خواستی درخواست دوستی بده برات لینکشو بفرستم 

اطلاعات دادی درباره‌ش؟من سرطان سینه دارم و قراره شیمی درمانی کنم، ضرر نداره برام؟

برات حمد میخونم انشاالله زود خوب شی

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

مرسی از اطلاعات خوبی که دادی برای پوست صورت هم میشه ؟

من خیلی استفاده میکنم ولی تاحالا برای صورت استفاده نکردم یه بار یه ذرش خورد به دماغم تا چندروز می‌سوخت من شنیدم نمیشه استفاده کرد

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨